25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Είναι αυτός ο φορτιστής που πήρε πιστοποίηση, ο φορτιστής της σειράς Samsung Galaxy S21 (S30) που θα δούμε του χρόνου!?

Σύμφωνα με το GalaxyClub σήμερα, ένας νέος φορτιστής κινητού τηλεφώνου της Samsung, με την κωδική ονομασία EP-TA865, πήρε πιστοποίηση από το Korea Radio Wave Research Institute και θεωρείται ότι ο φορτιστής μπορεί να υποστηρίζει 65W γρήγορη φόρτιση μέσω της συνήθους μεθόδου ονομασίας της Samsung.

Το EP-TA845 είναι ο αρχικός φορτιστής για τη σειρά Samsung Galaxy Note 10 και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση έως και 45W. Αλλά αργότερα τα μοντέλα Samsung δεν υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση 45W, όπως η σειρά Samsung Galaxy Note 20.

Ο φορτιστής είναι προς το παρόν ασαφές για ποιο μοντέλο θα χρησιμοποιηθεί, αλλά η μεγαλύτερη πιθανότητα θα είναι για την σειρά Samsung Galaxy S21 (S30) που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους, αλλά δεν αποκλείεται ότι θα χρησιμοποιηθεί τελικά και για κάτι άλλο, όπως ένα φορητό υπολογιστή.

Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη τις προηγούμενες πρακτικές της Samsung, δεν αποκλείεται ότι η σειρά Samsung Galaxy S21 (S30) να υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 65W, αλλά να είναι εξοπλισμένη μόνο με φορτιστή 25W.

Για άλλους κατασκευαστές, η χρήση υψηλής ταχύτητας τεχνολογίας γρήγορης φόρτισης δεν είναι κάτι σπάνιο. Για παράδειγμα, οι OPPO, OnePlus και Realme έχουν διαδώσει τη τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 65W σε διάφορα νέα τηλέφωνα, ενώ έχουν υιοθετηθεί κατασκευαστές όπως η τεχνολογία γρήγορης φόρτισης Xiaomi και VIVO επιπέδου 100W.

Για τη σειρά Samsung Galaxy S21 / 30, δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες πληροφορίες, αλλά οι περισσότερες φήμες και τα μέσα ενημέρωσης πιστεύουν ότι η Samsung θα λανσάρει αυτή τη σειρά μοντέλων στο τέλος αυτού του έτους ή στις αρχές του επόμενου έτους.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.ithome.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο