25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Ενημέρωση των Windows 10 ενεργοποιεί και πάλι χαρακτηριστικό των Windows 7!

Μια νέα ενημέρωση των Windows 10 φαίνεται να επαναφέρει μία από τις καλύτερες δυνατότητες των Windows 7, επιτρέποντας στους χρήστες να κατεβάζουν και να εγκαθιστούν γρήγορα και εύκολα προγράμματα οδήγησης (drivers) και προαιρετικές ενημερώσεις για να διασφαλίσουν ότι οι υπολογιστές τους λειτουργούν όσο το δυνατόν καλύτερα.

Η ενημέρωση, Windows 10 Build 19041.450, φέρνει μια προαιρετική σελίδα ενημερώσεων, την οποία μπορείτε να βρείτε μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Ενημέρωση και ασφάλεια> Windows Update> Προβολή προαιρετικών ενημερώσεων.

Αυτή η ενημέρωση σημαίνει ότι μπορούν να βρεθούν και να εγκατασταθούν νέα προγράμματα οδήγησης μέσω του Windows Update, αντί να μεταβούμε στη Διαχείριση συσκευών, όπως ήταν μέχρι στιγμής. Ας ελπίσουμε ότι αυτός θα είναι ένας ευκολότερος – και πιο φιλικός προς τον χρήστη – τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι τα προγράμματα οδήγησης σας είναι ενημερωμένα.

Τα Windows 10 μαστίστηκαν πρόσφατα με μια σειρά προβληματικών ενημερώσεων που έχουν προκαλέσει περισσότερα προβλήματα από ό, τι έχουν επιδιορθώσει και πολλές από αυτές ήταν προαιρετικές. Δίνοντας στους χρήστες καλύτερο έλεγχο του τι είναι εγκατεστημένο, ελπίζουμε ότι οι χρήστες θα μπορούν ν’ αποφύγουν την εγκατάσταση προβληματικών ενημερώσεων.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.techradar.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο