25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Helio P70 – Εμφανίστηκε στο Antutu του Realme U1 με καλύτερη βαθμολογία από του Kirin 710!

Την εταιρεία Realme μπορεί να μην την ξέρετε ή να μην την έχετε ακούσει ακόμα. Η εταιρεία αυτή είναι θυγατρική της Oppo, όπου ιδρύθηκε μόλις τον Μάιο φέτος στην Ινδία. Σκοπός της εταιρεία είναι να χτυπήσει την Xiaomi στην Ινδία όπου έχει εδραιωθεί σχεδόν ολοκληρωτικά. Μάλιστα παρουσίασε τα δύο πρώτα της μοντέλα, Realme 1 και 2. Βέβαια η εταιρεία πριν μερικές ημέρες μας είχε ανακοινώσει ότι θα μας παρουσιάσει άλλο ένα κινητό, το Realme U1, όπου τελικά θα το δούμε στις 28 του μήνα στις 12:30pm και θα πουλιέται από το Amazon India.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που αναμένεται να το χαρακτηρίζει, είναι η εμφάνιση του νέου επεξεργαστή ης Mediatek, Helio P70.

Μάλιστα για τον επεξεργαστή αυτόν είχαμε διαβάσει σχετικά σε ξένα δημοσιεύματα, ότι εμφανίστηκε στην βάση δεδομένων της Antutu, ενώ κυκλοφόρησε και μία φωτογραφία όπου δείχνει το σχετικό αποτέλεσμα, δίπλα σε δύο άλλα κινητά. Έτσι παρακάτω θα δείτε την σχετική φωτογραφία, όπου αριστερά έχουμε το Redmi Note 6 Pro, στη μέση έχουμε το Honor 8X και δεξιά το Realme U1

Starting Helio P70!  Realme U1 appeared in Ann Bunny: running points beyond Kirin 710

Όπως βλέπετε και από την βαθμολογία, το Realme U1 που είναι εφοδιασμένο με τον MediaTek P70, είναι αρκετά πιο μπροστά στην βαθμολογία από τ’ άλλα δύο. Έτσι οι 145021 του P70 είναι σαφώς καλύτεροι από τους 139974 του Kirin 710 και τους 115611 του Redmi Note 6 Pro που έχει τον Qualcomm Snapdragon 636.

Αν και φυσικά όπως ξέρετε, μία βαθμολογία στο Antutu δεν σημαίνει και στην πραγματική ζωή πόσο καλά είναι αυτά τα κινητά, τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο βλέπουμε ότι ο P70 τα πάει πολύ καλύτερα από τους άλλους δύο επεξεργαστές.

Βάση τα όσα ξέρουμε, ο P70 χρησιμοποιεί τεχνολογία της TSMC με λιθογραφική μέθοδο 12nm FinFET, ενώ ο επεξεργαστής αποτελείται από Cortex A73×4 (2.1GHz) + Cortex A53×4 (2 GHz). Η κάρτα γραφικών είναι η ARM Mali-G72 MP3 χρονισμένη στα 900 MHz. Εάν συγκρίνουμε τον P70 με τον προηγούμενο P60, βλέπουμε ότι συνολικά η απόδοση του επεξεργαστή έχει ανέβει κατά 13%.

Black Friday Deal by Coolicool – Αποκτήστε το LeEco LeTV Le Pro 3 με εκπτωτικό κουπόνι στα 86.8€!

Ο MediaTek Helio P70 παρέχει multi-threaded βελτιστοποίηση για παιχνίδια, μειώνει τον ρυθμό καθυστέρησης της εικόνας για σημαντικά σενάρια και παρέχει πιο γρήγορη ανταπόκριση στα παιχνίδια. Ο P70 απ’ ότι φαίνεται θα είναι ο πιο δυνατός επεξεργαστής στην κατηγορία των οικονομικών μοντέλων.

Starting Helio P70!  Realme U1 appeared in Ann Bunny: running points beyond Kirin 710

Επιπρόσθετα, μάθαμε ότι το Realme U1 έχει χαρακτηριστεί με την ονομασία “επαγγελματικό self-portrait” στις ανακοινώσεις στον τύπο. Όλα αυτά δείχνουν ότι το RealmeU1 θα είναι ένα οικονομικό κινητό που σίγουρα θα πρέπει να το προσέξουμε.

Starting Helio P70!  Realme U1 appeared in Ann Bunny: running points beyond Kirin 710

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο