22.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024

Huawei Hongmeng – Η εταιρεία μας προϊδεάζει ότι θα το δούμε στις 22 Σεπτεμβρίου!?

Το ότι η Huawei, μετά και τον αποκλεισμός της από την Google λόγο του Αμερικάνικου εμπάργκο, σκέφτεται να εφοδιάσει τα κινητά της με το δικό της λειτουργικό, το HongMeng, σας το έχουμε ήδη πει εδώ και κάτι ημέρες και το ξέρετε. Μία ταινία μικρού μήκους, η “Wukong”, που έχει σκηνοθετηθεί από τον Cai Chengjie σε συνεργασία με το Huawei P30 Pro, που την είδαμε στο Weibo, ίσως θέλει να μας πει πολύ περισσότερα πράγματα απ’ ότι διαπραγματεύεται η ίδια η ταινία…..

Huawei P30 shooting micro-film "Wukong" hot: hinted that the Hongmeng system came out on September 22?

Ο σκηνοθέτης Cai Chengjie κέρδισε το βραβείο της καλύτερης ταινίας και του καλύτερου σκηνοθέτη στο 11ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου FIRST. Η ταινία μικρού μήκους που γυρίστηκε αποκλειστικά με το Huawei P30 Pro είναι η πρώτη του ταινία κατακόρυφης λήψης. Η Huawei την ονόμασε Wukong.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας μικρού μήκους είναι ένα μικρό αγόρι που αγαπά την Sun Wukong. Το κύριο νόημα της ταινίας είναι ότι το μικρό αγόρι αγαπά την Sun Wukong επειδή γνωρίζει 18 πολεμικές τέχνες, φοβάται τις κακουχίες και τους κινδύνους και τολμά να πολεμήσει ενάντια στις “κακές δυνάμεις”.

Πολλοί χρήστες στο Weibo σχολίασαν: “Αυτή η ταινία μικρού μήκους είναι το καλύτερο παιδικό δώρο για ένα παιδί”.

Οι ενδιαφερόμενοι αναγνώστες μπορούν να αναζητήσουν την ταινία μικρού μήκους “Wukong” στο Weibo, ολόκληρη η ταινία είναι μόνο 8 λεπτά και μπορείτε να την δείτε ακόμα και στην διαδρομή με το μετρό.

Ο διευθυντής Cai Chengjie είπε ότι το Huawei P30 Pro έχει εξαιρετικές επιδόσεις απεικόνισης σε ευρεία γωνία, πορτραίτο και μακροσκοπικά, και μάλιστα είπε ότι “το Huawei P30 Pro έχει αλλάξει πράγματι μερικούς από τους τρόπους μας που βλέπουμε τον κόσμο”.

Μπορεί να φανεί ότι το Huawei P30 Pro είναι ικανό να τραβάει μεγάλο αριθμό υπαίθριων σκηνών που φαίνονται στο “Wukong”, καθώς στην ταινία όποιος την δει θα δει ότι υπάρχουν πολλές σκηνές με υψηλή υγρασία και έντονη βροχή μάλιστα. Ωστόσο, η TechWeb, διαπίστωσε ότι κατά τη μαγνητοσκόπηση του υλικού, το πλήρωμα βασίστηκε σ’ ένα εξωτερικό μικρόφωνο για να μαγνητοφωνήσει καλύτερα τον ήχο.

Παρουσίαση: Vernee Thor Plus – Ένα mid-range κινητό με λιγότερο από 90€

Κάποιοι χρήστες πιστεύουν ότι ο πρωταγωνιστής έχει πεθάνει, αφού έχει δαγκωθεί από ένα φίδι, και η ταινία είναι ουσιαστικά η ιδέα ενός παράλληλου κόσμου. Στη μικρού μήκους ταινία, το αγόρι φαίνεται να έχει εγκαταλείψει το στυλό και να επιλέγει το κουπόνι ταινιών. Όταν φτάνει πια στον κινηματογράφο στην πόλη, το κουπόνι έχει λήξει από πολύ καιρό και το χρονικό διάστημα είναι κάτι δεκαετίες.

Huawei P30 shooting micro-film "Wukong" hot: hinted that the Hongmeng system came out on September 22?

Ακόμη και αν ξεπέρασε πολλές δυσκολίες στο δρόμο, στο τέλος της ιστορίας, το αγόρι δεν μπορούσε να καθίσει στον κινηματογράφο για να παρακολουθήσει την ταινία “The Big Miscellaneous Heaven”, και η φαντασίωση ενός ιδανικού κόσμου, άμεσα καταλήφθηκε από την ύπαρξη του πραγματικού κόσμου.

Το στυλό ως “κόστος” για ένα αγόρι, που τ’ αντάλλαξε με τα εισιτήρια κινηματογράφου, περισσότερο ή λιγότερο στην ταινία αντιπροσωπεύει την έννοια της “γνώσης”. Το μικρό αγόρι παραιτείται από τη “γνώση” και επιλέγει στο να πάει στην μεγάλη πόλη. Αν το δούμε εμείς από μία άλλη οπτική γωνία σαν θεατές, θα μπορούσαμε να πούμε ότι μας προειδοποιεί ότι ακόμα και οι ισχυροί΄, εάν εγκαταλείψετε την γνώση, εγκαταλείπετε ταυτόχρονα και το μέλλον.

Φυσικά, το πιο σημαντικό κομμάτι για εμάς, είναι οι λεπτομέρειες του εισιτηρίου κινηματογράφου που φαίνεται να κρατάει το αγόρι. Εκεί εάν προσέξουμε θα δούμε μία ημερομηνία, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία από κάτω, την “2019-9-22”. Λέτε αυτή η ημερομηνία να σημαίνει κάτι για την Huawei και μας την δείχνει στην ταινία!?

Huawei P30 shooting micro-film "Wukong" hot: hinted that the Hongmeng system came out on September 22?

Η TechWeb μαντεύει ότι η 22η Σεπτεμβρίου είναι πιθανό να είναι η εποχή του αυτο-αναπτυγμένου λειτουργικού συστήματος της Huawei “Hong Meng”.

Huawei P30 shooting micro-film "Wukong" hot: hinted that the Hongmeng system came out on September 22?

Στις 20 Μαΐου, η Google ανέστειλε την υποστήριξη της στην Huawei. Ο Yu Chengdong δήλωσε: “Είμαστε πρόθυμοι να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε τη Google και τη Microsoft, αλλά δεν υπάρχει κανένας τρόπος ν’ αναγκάσουμε κανένα εάν δεν το θέλει”

Huawei P30 shooting micro-film "Wukong" hot: hinted that the Hongmeng system came out on September 22?

Στις 24 Μαΐου, ο ιστότοπος του Κρατικού Γραφείου Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Εμπορικών Σημάτων κατέδειξε ότι η Huawei έχει υποβάλει αίτηση για το εμπορικό σήμα “Huawei Hongmeng” και η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 24η Αυγούστου 2018. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του συστήματος δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Στη συνέχεια, κοιτώντας την ταινία μικρού μήκους “Wukong”, βλέπουμε ότι στις 22 Σεπτεμβρίου είναι να παιχτεί η ταινία “Ο μεγάλος Διάφορος Ναός”, μία ημερομηνία που υποθέτουμε θα δούμε για πρώτη φορά το νέο λειτουργικό της Huawei, “Hong Meng”.

Φυσικά, αυτό είναι μόνο μια εικασία. Το καλύτερο σενάριο θα ήταν να λήξει όλος αυτός ο Αμερικάνικος αποκλεισμός και η Huawei να συνεχίσει να συνεργάζεται με όλους κανονικά όπως πριν. Υπομονή λοιπόν να δούμε τι θα γίνει….

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο