25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Η Activision Blizzard δεν θα είναι στα The Game Awards φέτος

Ανεξάρτητα από το αν έχουν κάτι να δείξουν ή όχι, ο παρουσιαστής Geoff Keighley δήλωσε ότι η Activision Blizzard δεν θα εμφανιστεί στα The Game Awards.

«Πέρα από τις υποψηφιότητές του, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η Activision|Blizzard δεν θα είναι μέρος των φετινών The Game Awards», δήλωσε ο Keighley σε ένα νήμα στο Twitter αφού προηγουμένως έδωσε μια συνέντευξη στην Washington Post.

«Τα The Game Awards είναι μια περίοδος γιορτής για αυτόν τον κλάδο, τη μεγαλύτερη μορφή ψυχαγωγίας στον κόσμο. Δεν υπάρχει χώρος για κακομεταχείριση, παρενόχληση ή ληστρικές πρακτικές σε καμία εταιρεία ή οποιαδήποτε κοινότητα», συνέχισε ο Keighley στο Twitter, παίρνοντας σταθερή θέση ενάντια στην υποτιθέμενη «διάχυτη κουλτούρα εργασίας στο χώρο εργασίας «frat boy»» στην Activision Blizzard.

«Συνειδητοποιώ επίσης ότι έχουμε μια μεγάλη πλατφόρμα που μπορεί να επιταχύνει και να εμπνεύσει την αλλαγή», συνέχισε ο Keighley. «Είμαστε δεσμευμένοι σε αυτό, αλλά πρέπει όλοι να εργαστούμε μαζί για να χτίσουμε ένα καλύτερο και πιο περιεκτικό περιβάλλον, ώστε όλοι να αισθάνονται ασφαλείς για να φτιάξουν τα καλύτερα παιχνίδια του κόσμου».

Η Activision Blizzard King βρέθηκε υπό έλεγχο μετά τους καταδικαστικούς ισχυρισμούς ότι η εταιρεία είχε μια «διάχυτη κουλτούρα εργασίας στο χώρο εργασίας «frat boy»». Από εκείνη την αρχική αγωγή στην Καλιφόρνια, ομάδες ζητούν την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου Bobby Kotick λόγω της γνώσης του σχετικά με αυτούς τους ισχυρισμούς.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Τα Game Awards πρόκειται να μεταδοθούν στις 9 Δεκεμβρίου ως προσωπική εκδήλωση. Ολόκληρη η εκπομπή θα μεταδίδεται επίσης δωρεάν στο διαδίκτυο για να την παρακολουθήσουν όλοι ως συνήθως.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο