25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Η έκδοση 22499.1010 των Windows 11 δεν φέρνει “τίποτα νέο” καθώς είναι μια ενημέρωση εξυπηρέτησης

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση των Windows 11 22499.1010 (KB5008400) στους χρήστες του Dev Channel. Η νέα έκδοση δεν φέρνει τίποτα νέο στο τραπέζι, καθώς είναι μια σωρευτική ενημέρωση με την οποία η εταιρεία δοκιμάζει τους αγωγούς εξυπηρέτησης, όπως είναι συχνά γνωστό ότι κάνει. Αυτές οι ενημερώσεις είναι απαραίτητες για να βεβαιωθείτε ότι οι εκδόσεις μπορούν να προβληθούν στους χρήστες χωρίς αξιοσημείωτα ζητήματα ή προβλήματα.

Αυτή η ενημέρωση δεν περιλαμβάνει τίποτα νέο και έχει σχεδιαστεί για να δοκιμάσει τη γραμμή εξυπηρέτησης για εκδόσεις στο κανάλι προγραμματιστών.

Ως εκ τούτου, όλες οι διορθώσεις σφαλμάτων και οι βελτιώσεις που ανακοινώθηκαν με την προηγούμενη έκδοση 22499 που κυκλοφόρησε στο Dev Channel μεταφέρονται σε αυτό. Τα ISO για το Build 22499 είναι επίσης διαθέσιμα για λήψη. Μπορείτε να βρείτε τις λεπτομέρειες εδώ.

Είναι ενδιαφέρον ότι, ενώ δεν έγιναν νέες αλλαγές σε αυτήν την έκδοση, οι δοκιμαστικές εκδόσεις συντήρησης όπως αυτές στο παρελθόν είναι γνωστό ότι σπάνε ορισμένες δυνατότητες. Για παράδειγμα, το Windows 10 Build 21292.1010 προκάλεσε προβλήματα για την εξομοίωση x64 σε υπολογιστές ARM.

Ένα νέο κανάλι Beta και έκδοση καναλιού προεπισκόπησης έκδοσης για τα Windows 11 θα κυκλοφορήσει επίσης σύντομα, γι’ αυτό παρακολουθήστε το.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο