25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Η Honor προγραμματίζει την κυκλοφορία ενός νέου smartphone με εστίαση στη φωτογραφία τον Νοέμβριο του 2021

Η σειρά Honor 50 κυκλοφόρησε με μερικά εξέχοντα σημεία πώλησης, συμπεριλαμβανομένης της κύριας κάμερας 108MP εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης. Τώρα, φαίνεται ότι πρόκειται να αποκτήσουν μια επόμενη γενιά που θα μπορούσε να κυκλοφορήσει με παρόμοιες προδιαγραφές, αν όχι επαναληπτικές ενημερώσεις για το ίδιο. Αυτές οι εντυπώσεις ενισχύονται από τα πιο πρόσφατα teaser του OEM για μία ή περισσότερες συσκευές που μπορεί να διαδεχθούν αυτά τα premium mid-rangers.

Αυτές οι αφίσες κυκλοφόρησαν από τον εκπρόσωπο της Honor Jiang Hairong Harrison, υπονοώντας ένα smartphone με την ικανότητα της κάμερας που είναι απαραίτητη για να απαθανατίσει τον «έναστρο ουρανό». Αντίστοιχα, οι εν λόγω κύριες κάμερες θα μπορούσαν να είναι προσανατολισμένες σε απόδοση χαμηλού φωτισμού τουλάχιστον και σε πλήρη αστροφωτογραφία το πολύ.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Επιπλέον, σύμφωνα με μια διαρροή πιθανών περαιτέρω teaser που δημοσιεύτηκαν από τον leaker Whylab, αυτά τα shooter ενδέχεται να τοποθετηθούν σε ένα set κάμερας που μπορεί να θυμίζει σε πολλούς αυτό του Honor 50 και των αδερφών του. Συνολικά, αυτές οι νέες συμβουλές προκαλούν εικασίες ότι ο OEM θα παρουσιάσει μια σειρά νέων τηλεφώνων Android ως “σειρά 60” στις 22 Νοεμβρίου 2021.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο