25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Η Huawei θα κυκλοφορήσει αυτό το μήνα το πρώτο της έξυπνο ρολόι που υποστηρίζει παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης

Οι φήμες για την κυκλοφορία ενός έξυπνου ρολογιού από την Huawei με δυνατότητες παρακολούθησης της αρτηριακής πίεσης κυκλοφορούν εδώ και λίγο καιρό, εν μέρει υποβοηθούμενοι από πιστοποιήσεις που εκδόθηκαν από ευρωπαϊκούς και κινεζικούς ρυθμιστικούς φορείς. Σύμφωνα με έναν διακεκριμένο χρήστη στο Weibo, η αναμονή έχει σχεδόν τελειώσει για το εν λόγω smartwatch, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα.

Δυστυχώς, ο χρήστης δεν παρέχει συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία της συσκευής, όπως ημερομηνία ή όνομα μάρκετινγκ. Προφανώς, η μυστηριώδης συσκευή θα εμφανιστεί πρώτα στην Κίνα μαζί με το Watch GT 3 και το Watch FIT Mini, δύο έξυπνα ρολόγια που η Huawei δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει στην εγχώρια αγορά της.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Φήμες λένε ότι το έξυπνο ρολόι με την δυνατότητα μέτρησης της αρτηριακής πίεσης θα κάνει το ντεμπούτο του ως Watch D, αν και δεν είναι σαφές πώς μοιάζει η συσκευή. Δυνητικά, το Watch D θα μπορεί να κάνει και ΗΚΓ, αν και ο Changan Digital King δεν το συζήτησε. Η καταχώριση του Watch D από την Huawei στο Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO) υποδηλώνει ότι το έξυπνο ρολόι θα είναι διαθέσιμο εκτός Κίνας, αλλά η Huawei δεν έχει αρχίσει ακόμη να λέει κάτι.

EUIPO via LetsGoDigital

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο