15.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Η LG προσφέρει μερικές premium τηλεοράσεις 2021 πλεονέκτημα παιχνιδιού με μια ενημέρωση στο Dolby Vision HDR

Η LG ανακοίνωσε την υποστήριξη της Dolby Vision κατά την κυκλοφορία τηλεοράσεων όπως η σειρά 2021 OLED C1- και G1. Τώρα, ο OEM έχει κυκλοφορήσει το υλικολογισμικό που ενεργοποιεί αυτήν την προδιαγραφή σε αυτές τις συσκευές. Επιπλέον, η λειτουργία λειτουργεί με HDR στα 4K / 120Hz για συγκεκριμένες πλατφόρμες παιχνιδιών, αυξάνοντας έτσι την εμπειρία στα εν λόγω συστήματα.

Η LG προκάλεσε μερικές από τις τελευταίες τηλεοράσεις υψηλών προδιαγραφών της, οι παραλλαγές C1 και G1 OLED που περιλαμβάνονται, ως ιδανικές για παιχνίδια μεγάλης οθόνης πριν από την κυκλοφορία τους το 2021. Προχώρησε σε αυτές τις υποσχέσεις σε κάποιο βαθμό με πρόσφατες ενημερώσεις στο AMD Freesync Premium / NVIDIA G-SYNC , μεταβλητές ρυθμοί ανανέωσης ( VRR ) και αυτόματη χαμηλή καθυστέρηση (ALL). Τώρα, η τελευταία ενημέρωση υλικολογισμικού των ίδιων συσκευών περιέχει μια άλλη δυνητικά ζωτική αναβάθμιση: το Dolby Vision HDR .

Αυτή η νέα ρύθμιση μπορεί να εκτελείται έως και 4K / 120Hz, ανάλογα με την πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για το παιχνίδι στις εν λόγω τηλεοράσεις. Η LG ανακοίνωσε επίσης ότι αυτή η ενημέρωση προσθέτει επίσης ένα νέο Dashboard παιχνιδιών στη διεπαφή χρήστη τους. Πρόκειται για μια πιο σύντομη και πιο βολική διαδρομή για το Game Optimiser Menu, το οποίο απαιτείται για πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου για λειτουργίες όπως ALL, VRR και G-Sync.

Αυτό το νέο υλικολογισμικό (έκδοση 03.15.27 ) κυκλοφορεί σε τηλεοράσεις όπως το βραβευμένο 48C1 προς το παρόν. Ωστόσο, ο OEM προβλέπει επίσης ότι θα επιτύχει πρόσθετες γραμμές όπως οι σειρές OLED Z1, mini-LED QNED99 και NanoCell NANO99 από τον Ιούλιο του 2021. Τέλος, η LG εξετάζει επίσης τη χρήση της σε ακόμη περισσότερες τηλεοράσεις LG από το 2021, για να μην αναφέρουμε το 2020 , σε αυτό το στάδιο.

[signoff]

πηγη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο