15.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Η Xiaomi αποδεικνύει ότι δεν είναι όλες οι μνήμες RAM LPDDR5 ίδιες με του Mi 11, που έχει +16% αύξηση στην ταχύτητα μνήμης!

Οι περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Xiaomi Mi 11, κοινοποιηθήκανε αυτή την φορά από τον Lu Weibing. Μία από αυτές τις λεπτομέρειες αφορά την μνήμη ΡΑΜ που έχει το Mi 11.

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το Mi 11 θα έχει μνήμη RAM LPDDR5, αλλά δεν θα είναι ο κανονικός τύπος που μπορείτε να βρείτε στο Xiaomi Mi 10. Η τελευταία premium συσκευή από τον κινεζικό OEM λαμβάνει ταχύτερη μνήμη  LPDDR5 «πλήρους αίματος».

Για να εξηγήσει τη διαφορά, η Xiaomi δημιούργησε ένα γράφημα που δείχνει το LPDDR5 να λειτουργεί καλά στα 5.500 Mb / s. Ωστόσο, η παραλλαγή “πλήρους αίματος” (αυτόματη μετάφραση από μτα κινέζικα) του LPDDR5 μπορεί να αποδώσει καλύτερα από αυτό, παρουσιάζοντας μία αύξηση της απόδοσης κατά 16%. Με τον τρόπο αυτό ο ρυθμός μετάδοσης γίνεται πια στα 6.400 Mb / s. Η αύξηση της ταχύτητας RAM κατά 900 Mb / s για ένα smartphone δεν είναι φυσικά και λίγο…!

Επομένως, όχι μόνο το Xiaomi Mi 11 πρόκειται να είναι το πρώτο smartphone που θα διαθέτει τον Qualcomm Snapdragon 888 στις 28 Δεκεμβρίου, αλλά προφανώς θα είναι επίσης το trend-setter με τη συγκεκριμένη μνήμη LPDDR5 “full blood”. Είναι το είδος της λεπτομέρειας που παραβλέπεται εύκολα μεταξύ των MP της κάμερας και του αριθμού των pixel οθόνης, αλλά η ταχύτερη μνήμη RAM σημαίνει ταχύτερη απόδοση του συστήματος, κάτι που όλοι οι χρήστες smartphone μπορούν να εκτιμήσουν.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο