25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Η Xiaomi πρόσθεσε τα Mi A3, Mi 10T/Pro, Mi 9 SE, Mi CC9 Meitu Edition και Mi 9 Lite στο Android 11 beta εσωτερικό πρόγραμμα δοκιμών!

Η Google κυκλοφόρησε επίσημα την σταθερή έκδοση του Android 11 στις 09 Σεπτεμβρίου 2020. Η Xiaomi άρχισε να κυκλοφορεί το Android 11 beta για ορισμένες από τις συσκευές της, συμπεριλαμβανομένων των Redmi Note 9, Redmi Note 9 Pro, Mi 10 series και άλλων, από το καλοκαίρι, με αρκετά θεματάκια στην αρχή….

Γνωρίζουμε ότι η διάθεση του MIUI 12 βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και έχει φτάσει σε αρκετά smartphone της Xiaomi, όχι σε όλα. Επί του παρόντος, η εταιρεία εκτελεί ένα πρόγραμμα εσωτερικών δοκιμών Android 11 για ορισμένες από τις κατάλληλες συσκευές της.

Η Xiaomi έχει προσθέσει ένα σύνολο συσκευών στο εσωτερικό πρόγραμμα δοκιμών beta. Στην ενημερωμένη λίστα, η εταιρεία πρόσθεσε μερικές άλλες συσκευές στο εσωτερικό πρόγραμμα δοκιμών για Android 11. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη λίστα των συσκευών που προστέθηκαν πρόσφατα.

  • Mi A3
  • Mi 10T
  • Mi 10T Pro
  • Mi 9 SE
  • Mi CC9 Meitu Edition
  • Mi 9 Lite/CC9

Ωστόσο, η εταιρεία έχει ήδη κυκλοφορήσει τις ενημερώσεις Android R beta για τη σειρά Mi 10 καθώς και το Redmi K30 Pro. Παρόλα αυτά, δεν έχουμε ακόμη συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το πότε κάποια από αυτές τις συσκευές είναι έτοιμη να επιτύχει μια σταθερή έκδοση του Android 11.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.rprna.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο