25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

iPhone 12 Pro Max – Διέρρευσαν τα πλήρη χαρακτηριστικά του. Θα το δούμε επίσημα τον Οκτώβριο!

Αν και η κυκλοφορία του νέου iPhone SE προκάλεσε κύματα στην αγορά, για τη συντριπτική πλειονότητα των χρηστών iPhone που σκοπεύουν να αντικαταστήσουν το υπάρχον iphone τους με κάποιο νέο, περιμένουν το πρώτο iPhone 5G που θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο. Τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης σήμερα συνοψίζουν μερικές λεπτομέρειες του αναμενόμενου iPhone 12 Pro Max, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισης, του σχεδιασμού και του χρόνου κυκλοφορίας.

Αναφέρεται ότι σε σύγκριση με το τρέχον iPhone 11 Pro Max, η οθόνη του iPhone 12 Pro Max θα συνεχίζει να αυξάνεται από 6,5 ίντσες σε 6,7 ίντσες. Τα εκτεθειμένα αρχεία CAD δείχνουν ότι οι μετρήσεις του θα φτάσουν τα 160,84 x 78,09 x 7,39 mm, πράγμα που σημαίνει ότι σε σχέση με το προηγούμενο κινητό τηλέφωνο, που έχει διαστάσεις 157,95 x 77,84 x 8,1 mm, είναι ψηλότερο και ελαφρώς φαρδύτερο, αλλά λεπτότερο.

Ωστόσο, η Apple έκανε δύο σημαντικές βελτιώσεις για να ελαχιστοποιήσει την αύξηση του μεγέθους. Πρώτα απ ‘όλα, το iPhone 12 Pro Max χρησιμοποιεί ένα σχετικά ίσιο πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα αντί για τον τρέχοντα καμπύλου σχεδιασμού μετάβασης, το οποίο θα βοηθήσει στη μείωση του πλάτους και του ύψους.

Επιπλέον, η Apple μείωσε αποτελεσματικά το πλάτος της στεφάνης του τηλεφώνου. Αναφέρεται ότι το πλάτος του πλαισίου του iPhone 12 Pro Max μειώνεται στα 1,55 mm, ενώ το πλάτος του πλαισίου του iPhone 11 Pro Max είναι 2,52 mm.

Μια άλλη μεγάλη αλλαγή είναι ότι το iPhone 12 Pro Max θα χρησιμοποιεί μικρότερα “bangs”, πράγμα που σημαίνει ότι τα στοιχεία Face ID θα βελτιστοποιηθούν και θα βελτιωθούν.

Στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, το iPhone 12 Pro Max χρησιμοποιεί μια νέα σχεδίαση πάνελ. Το παγωμένο γυαλί είναι πλήρους οθόνης και υπάρχουν μόνο λεπτές στροφές κατά μήκος των άκρων για βελτίωση της αίσθησης. Η μονάδα πίσω φακού είναι ένας νέος σαρωτής LiDAR τριών βολών.

Ταυτόχρονα, ο δίσκος της κάρτας SIM του iPhone 12 Pro Max μετακινήθηκε επίσης στην άλλη πλευρά, υποδηλώνοντας ότι η εσωτερική διάταξή του θα προσαρμοστεί για να χωρέσει μεγαλύτερες μπαταρίες και μονάδες κεραίας 5G.

Το interface του iPhone 12 Pro Max δεν θα χρησιμοποιεί USB-C, αλλά τη γνωστή lighting θύρα που έχει η Apple, αλλά το μέγεθος των ηχείων θα είναι κατά 10 – 15% μεγαλύτερο για να παρέχει καλύτερη ποιότητα ήχου και δυναμικό εύρος.

Αναφέρεται ότι το iPhone 12 Pro Max θα αναφερθεί επίσημα στα iPhone 12, iPhone 12 Plus και iPhone 12 Pro τον Σεπτέμβριο, αλλά οι αποστολές ενδέχεται να καθυστερήσουν μέχρι τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο.

Όσον αφορά το ταίριασμα των χρωμάτων, αναμένεται να κυκλοφορήσει κλασσικά σε γκρι, χρυσό και ασήμι. Οι φήμες λένε ότι το midnight green θα αντικατασταθεί από το navy blue.

 

[signoff]

 

Πηγή: http://news.mydrivers.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο