25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Keanu Reeves: Θέλει να ξαναπαίξει τον Constantine

Ο Keanu Reeves θέλει να επιστρέψει στον ρόλο τον John Constantine, όπως επέστρεψε στους ρόλους του Neo για το “Matrix Resurrections” και του Ted για το “Bill and Ted Face the Music” (2020).

Μιλώντας στο The Late Show with Stephen Colbert, ο ηθοποιός είπε ότι “θα του άρεσε να ξαναπαίξει τον John Constantine από την ταινία ‘Constantine'”, ενώ αποκάλυψε ότι έχει προσπαθήσει να φέρει μια δεύτερη ταινία, αλλά το Χόλιγουντ δεν ενδιαφέρεται.

Δείτε όσα είπα παρακάτω:

 

Το “Constantine” κυκλοφόρησε το 2005 και έφερε το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Francis Lawrence. Βασιζόταν στα κόμικς της DC, “Hellblazer”, και πρωταγωνιστούσαν, εκτός του Reeves και οι Rachel Weisz, Peter Stormare, Shia LaBeouf, Tilda Swinton, Pruitt Taylor Vince, Djimon Hounsou και Gavin Rossdale. Εξιστορούσε τις περιπέτειες του John Constantine, ο οποίος προσπαθεί να γλιτώσει από την αιώνια καταδίκη στην Κόλαση κάνοντας εξορκισμούς, ενώ παράλληλα βοηθά μια αστυνομικό να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο της δίδυμης αδερφής της. Δημιουργός του χαρακτήρα ήταν ο Alan Moore, ενώ το σενάριο της ταινίας γράφτηκε από τους Kevin Brodbin και Frank Cappello. Απέφερε $230,9 εκ. στο παγκόσμιο box office, έναντι του προϋπολογισμό του που ήταν κοντά στα $100 εκ..

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Φήμες για την ανάπτυξη μιας συνέχειας υπήρχαν από το 2012, με τον Guillermo del Toro να υπογράφει για τη δημιουργία μιας Justice League Dark ταινίας με τον John Constantine στο επίκεντρο. Το 2020 ο Stormare ‘επιβεβαίωσε’ το sequel με μια δημοσίευσή του στο διαδίκτυο.

 

Τηλεοπτικά ο χαρακτήρας ζούσε μέσω του Matt Ryan. Η εν λόγω εκδοχή του απέκτησε τη δική της σειρά το 2014 για μόλις 13 επεισόδια, και επέστρεψε ως μέλος των Legends of Tomorrow για την ομώνυμη σειρά το 2018. Ωστόσο, με την ανακοίνωση του HBO Max για μία αυτόνομη σειρά του χαρακτήρα που θα συνδέεται με το επίσης επερχόμενο “Justice League Dark” του J.J. Abrams, ο ηθοποιός αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον ρόλο, αν και παρέμεινε στη σειρά υποδυόμενος έναν άλλον χαρακτήρα. Παράλληλα, αναμένουμε μία ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους που θα ανήκει στη συλλογή του DC Universe Movies.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο