23.4 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024

Μάλλον θα έχουμε ακόμη ένα Apple Event τον άλλο μήνα

Σε λίγες ώρες έχουμε την κυκλοφορία των iPhone 16, αλλά δεν θα είναι το τελευταίο γεγονός της Apple για το 2024, καθώς η εταιρεία σχεδιάζει να παρουσιάσει νέα M4 Macs και iPads σε άλλη εκδήλωση τον Οκτώβριο, σύμφωνα με τον Mark Gurman στο ενημερωτικό δελτίο “Power On” του Bloomberg.

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει ένα νέο iPad Mini για πρώτη φορά από το 2021, καθώς και ένα Mac Mini με το τσιπ M4, το οποίο θα έρθει σε μέγεθος περίπου ίσο με το Apple TV, σηματοδοτώντας την πρώτη πραγματική ανασχεδίαση του μικρού desktop υπολογιστή μετά από μια δεκαετία. Επιπλέον, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει καινούργιες εκδόσεις του iMac και του MacBook Pro, επίσης με τα νέα τσιπ M4.

Μεταξύ αυτών και των ενημερώσεων στα iPhones, τα Apple Watches και τα AirPods που αναμένονται στο “Glowtime”, ελάχιστα προϊόντα της Apple δεν έχουν λάβει ανανέωση φέτος. Αυτό περιλαμβάνει τα AirPods Max, τα οποία, όπως αναφέρει ο Gurman, παραμένουν καλά εφοδιασμένα στα καταστήματα της Apple, κάνοντάς τα μια λιγότερο πιθανή επιλογή για ενημέρωση, τουλάχιστον για αύριο. Αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν τη θύρα Lightning για λίγο ακόμα.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο