25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Microsoft: Σπάτα το πρώτο από τα τρία data centers!

Η νέα hot περιοχή για τη μοντέρνα-ψηφιακή οικονομία της χώρας, είναι τα Σπάτα. Λοιπόν, το real estate στα Σπάτα απογειώνεται καθώς, στο επιχειρηματικό πάρκο της περιοχής, αγόρασε η Microsoft δύο εκτάσεις (η μια 14.998,5 τ.μ. και η άλλη 69.538 τ.μ.) στις οποίες και θα εγκατασταθεί το ένα data center που δημιουργεί στη χώρα. (Θα δημιουργηθούν σε άλλες περιοχές της χώρας μια ή δυο ακόμη εγκαταστάσεις).

Τα οικόπεδα αγοράστηκαν τον περασμένο Μάιο από τη Lamda Real Estate Development έναντι 14 εκατ. ευρώ, με την εφορία να υπολογίζει την τιμή στα 23,05 εκατ. Όπως αναφέρει το newmoney.gr, σε αυτήν την έκταση των σχεδόν 85 στρεμμάτων στο επιχειρηματικό πάρκο των Σπάτων θα δημιουργηθεί το βασικό data center της Microsoft.

Οι ανακοινώσεις για την έλευση στην Ελλάδα του αμερικανικού κολοσσού είχαν γίνει πέρυσι τον Οκτώβριο και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους από τις εξαγγελίες θα γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Σημειώστε πως εκεί -στο επιχειρηματικό πάρκο του δήμου Σπάτων, δίπλα στα 85 στρέμματα της Microsoft- χτίζει και η φαρμακευτική ELPEN το Κέντρο Καινοτομίας. Οπότε η περιοχή θα πάρει τα πάνω της και, μαζί με το επιχειρηματικό πάρκο, θα βελτιωθούν οι τιμές και για τις μεζονέτες της περιοχής, οι οποίες από την κρίση και μετά πήραν την κατιούσα.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο