25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Μικρό φορητό ηλεκτρικό αλυσοπρίονο κλαδέματος 21V 8 ιντσών για δουλειά με τ’ ένα χέρι στον κήπο με μόλις 39.69€ από την Γερμανική αποθήκη του Cafago!

Καλοκαίρι, ζέστη, καλό είναι να καθαρίσετε τον κήπο από ξερά κλαδιά και ότι άλλο πρέπει, ώστε και τα φυτά σας να βοηθήσετε αλλά και να μειώσετε την πιθανότητα να πιάσετε φωτιά! Καλό είναι λοιπόν να έχετε ένα μικρό φορητό ηλεκτρικό αλυσοπρίονο κλαδέματος 21V 8 ιντσών για δουλειά με τ’ ένα χέρι στον κήπο, που θα σας κοστίσει μόλις 39.69€ και θα το έχετε άμεσα αφού θα σας έρθει από την Γερμανική αποθήκη του Cafago!

Το ηλεκτρικό πριόνι κλαδέματος είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ABS + μέταλλο. Θα το βρείτε σε χρώμα μαύρο. Για να λειτουργήσει είναι εφοδιασμένο με μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου 21V, 12000mAh, που θα χρειαστείτε περίπου 1.5 ώρα για να την φορτίσετε πλήρως. Το ηλεκτρικό πριόνι έχει αλυσίδα μήκους 8 ιντσών (20.32 εκατοστά) για να κάνετε την δουλειά σας. Η αλυσίδα κινείτε με ταχύτητα 5 m/s. Οι διαστάσεις του κυρίως πριονιού είναι 152 x 111 x 413 mm, ενώ η μπαταρία 117 x 78 x 73 mm. Το βάρος του είναι στα 1676g.

Το ασύρματο ηλεκτρικό πριόνι, είναι ελαφρύ και φορητό, εύκολο στη μεταφορά και στην κοπή του ξύλου. Υιοθετεί κινητήρα χωρίς ψήκτρες που δεν δημιουργεί σπινθήρες όταν λειτουργεί και ο κινητήρας δεν φθείρεται, μπορεί να παρέχει μεγάλο χρόνο συντήρησης. Ο εργονομικός σχεδιασμός λαβής, για χρήση με το ένα χέρι, σε μακροχρόνιο κράτημα δεν θα κουράσει τα χέρια. Με υψηλή απόδοση εργασίας, υψηλή ακρίβεια τοποθέτησης και χαμηλό θόρυβο. Γρήγορη ταχύτητα κοπής 5 m/s, πρακτική, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, υψηλή σταθερότητα και υψηλή απόδοση εργασίας. Η πλάκα οδηγού μήκους 8 ιντσών, με σχέδιο προφυλακτήρα, αποτρέπει το πέταγμα πριονιδιών και συντριμμιών. Η αλυσίδα του πριονιού σβήνει βαθιά από την υψηλή θερμοκρασία, με πριονίδια ακονίσματος, πιο ανθεκτική στη φθορά, ομαλή κοπή. Πεδίο εφαρμογής του πριονιού είναι η κοπή δέντρων σε περιβόλια, κλάδεμα κλαδιών σε δημοτικούς κήπους, σχίσιμο καυσόξυλων κ.λπ.

[su_button url=”https://www.cafago.com/en/p-e19835eu.html?Warehouse=DE&aid=itechnews” target=”blank” style=”bubbles” background=”#2507db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: money” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε σήμερα με μόλις €39.69 ΤΕΛΙΚΗ από την Γερμανική αποθήκη του Cafago το φορητό ηλεκτρικό πριόνι χειρός για να κάνετε την όποια δουλειά το χρειάζεστε εύκολα και χωρίς ταλαιπωρία![/su_button]

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο