25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

MIUI 13: Έρχεται το επόμενο διάστημα, ενώ η MIUI 12.5 σταμάτησε ν’ αναπτύσσετε!

Η Xiaomi επιβεβαίωσε αρκετές φορές την κυκλοφορία του MIUI 13 τους τελευταίους μήνες και τώρα φαίνεται ότι το ντεμπούτο του MIUI 13 είναι προ των πυλών. Πριν από λίγες εβδομάδες, η Xiaomi ξεκίνησε τις εσωτερικές δοκιμές MIUI 13 σε ορισμένες κορυφαίες συσκευές.

Σύμφωνα με τον αξιόπιστο tipster Xiaomiui, η Xiaomi θα μπορούσε σύντομα να παράσχει την τελευταία έκδοση MIUI 12.5 beta για τα smartphone της καθώς το τελευταίο beta changelog με την έκδοση 21.12.8 ανέφερε ότι οι εκδόσεις beta θα ανασταλούν στις 13 Δεκεμβρίου λόγω της «προσαρμογής του συστήματος λογισμικού αρχιτεκτονική» και «η κύρια αναβάθμιση έκδοσης του Android».

Σύμφωνα με το ημερολόγιο αλλαγών, όχι μόνο η Xiaomi θα εγκαταλείψει αυτήν την ανάπτυξη ενημερώσεων MIUI 12.5 beta στις 13 Δεκεμβρίου, αλλά το Redmi K30 5G, το Redmi K30i 5G, το Mi 10 Lite Zoom, το Redmi Note 9 Pro 5G (Mi 10T Lite) και το Redmi Το Note 11 Pro θα σταματήσει επίσης να λαμβάνει εκδόσεις Android 12 προσωρινά.

Πάντως και στο Xiaomi.eu, αναφέρουν τα ίδια πράγματα…

This is the last MIUI 12.5 Beta ROM. Starting from December 13th, the weekly updates will be temporarily suspended. Next updates will be based on MIUI 13 once it’s ready.

 

Λίγη υπομονή λοιπόν, δεν έμεινε λογικά πολύ καιρός ακόμα!

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο