25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Νέο σχέδιο του Xiaomi Mi 7 εμφανίστηκε με Full Screen 3.0 και σαρωτή πίσω από την κύρια οθόνη

Η αλήθεια είναι ότι όλο και περισσότερα δημοσιεύματα παρουσιάζονται τελευταία για την επερχόμενη ναυαρχίδα της Xiaomi, το Mi7. Όλα έχουν κοινή ημερομηνία, ενώ κάθε φορά διαφέρουν λίγο τα σχέδια στο πως θα είναι εμφανισιακά. Άλλα είναι ωραία, άλλα είναι πολύ εντυπωσιακά όπως αυτό εδώ που κυκλοφόρησε σήμερα. Ας δούμε λοιπόν την νέα εμφάνιση αλλά και όλα τα στοιχεία που ξέρουμε μέχρι στιγμής για την επερχόμενη ναυαρχίδα της Xiaomi.Η αλήθεια είναι ότι με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το Mi7 φαίνεται ότι θα είναι ένα πολύ εντυπωσιακό κινητό. Και αυτό απ’ ότι φαίνεται, εμφανίζεται και στα πρόσωπα των οπαδών της Mi, ότι όλοι περιμένουν πια με ανυπομονησία πότε θα βγει! Επίσης, μετά απ’ όλο αυτό το ανακάτεμα που έχει κάνει η εταιρεία με τα μοντέλα της, ουσιαστικά μόνο η σειρά Mi έχει μείνει σαν ναυαρχίδα, περιλαμβάνοντας το Mi7 και το Mi Mix, ενώ η σειρά Redmi και Mi Note έχουν γίνει mid range. Λογικό είναι λοιπόν που όλοι μας περιμένουμε με το αγωνία πως θα είναι.

 

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής, το Mi7 θα είναι πλήρους οθόνης με πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση. Εμφανίστηκε μία σκέψη, στο πάνω μέρος της οθόνης να μπορεί να τοποθετηθεί μία κάμερα σαν αυτή που μας παρουσίασε προχθές η Xiaomi, την MADV mini panoramic camera. Αυτό θα έλυνε το πρόβλημα της μπροστινής κάμερας σίγουρα και θα αυξανόταν και η αναλογία οθόνης προς σώμα έτσι.

Το νέο Mi7 θα διαθέτει οθόνη 6 ιντσών, χωρίς περιθώρια, με αναλογία οθόνης 18:9, OLED, με πίσω κύρια κάμερα στα 16ΜΡ και 8 μπροστινή. Θα υποστηρίζει Hi-Fi, infrared, NFC, ενώ θα διαθέτει θύρα USB-type C. Για επεξεργαστή θα φέρει φυσικά τον Qualcomm Snapdragon 845, ενώ θα είναι με τουλάχιστον 6GB RAM και 128GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Επιπρόσθετα αυτό το σχέδιο αναφέρει ότι θα υπάρχει ο σαρωτής των δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται το Xiaomi Mi7 και Mi7 Plus με Snapdragon 845 και τιμή στα 450$!

Φέτος, τα Xiaomi Mi Mix 2 με τις τρεις μεριές χωρίς περιθώριο και το σχέδιο του iPhone X, είναι ουσιαστικά τα μόνα πραγματικά χωρίς περιθώρια κινητά που έχουν βγει. Είναι σίγουρο ότι όλοι θ’ αγαπήσουν αυτό το μοντέλο αυτό. Αναμένεται να κυκλοφορήσει προς το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2018, σε τέσσερις χρωματικές επιλογές, ενώ η τιμή του στην Κίνα αναμένεται να είναι στα 2499 γουάν ή αλλιώς 320€!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο