25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

One plus 8 Pro – Έρχεται με οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120hz και Snapdragon 865

Στις 15 Οκτωβρίου, η OnePlus ξεκίνησε επίσημα την νέα σειρά 7T. Η σειρά αυτή περιλαμβάνει το OnePlus 7Τ, το OnePlus 7T Pro και τρεις περιορισμένης έκδοσης της McLaren, σε συνεργασία φυσικά με την McLaren. Η στάνταρ οθόνη των 90Hz είναι σίγουρα πολύ εντυπωσιακή. Είναι όμως εδώ και 2-3 ημέρες που ακούω διάφορες φήμες για την επόμενη έκδοση που θα βγάλει η OnePlus, που μέρα με την ημέρα γίνονται περισσότερες. Τελευταία φήμη που κυκλοφόρησε πριν λίγο ουσιαστικά, είναι από τον Max J, που μας έδειξε ένα OnePlus 8 Pro, με ρυθμό ανανέωσης όμως στα 120Hz!

Το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, η σειρά των 7 ήταν η πρώτη που προκάλεσε τον χρήστη και την αγορά κινητής τηλεφωνίας να συνεχίσει την οθόνη ανανέωσης 90Hz και το δεύτερο μισό της σειράς 7T να το ωθήσει σε νέο ύψος. Σύμφωνα με ξένες πηγές, ο Max J πρόσφατα αποκάλυψε ότι το OnePlus 8 Pro αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με οθόνη με ρυθμό ανανέωσης μέχρι και τα 120Hz. Όσο για το OnePlus 8, ο Max J δεν ανέφερε αυτή τη φορά κάτι, οπότε δεν είναι καθόλου απίθανο εκεί να δούμε μόνο μέχρι τα 90Hz.

Ειδάλλως, σύμφωνα και με τα προηγούμενα νέα που έχουμε μάθει, η μεγαλύτερη αλλαγή της νέας σειράς OnePlus 8, είναι ότι θα υιοθετήσει για πρώτη φορά τον σχεδιασμό με την τρύπα στην οθόνη για την μπροστινή κάμερα. Το μέγεθος της οθόνης είναι 6,65 ίντσες και το πλαίσιο τριγύρω μειώνεται περαιτέρω, με αποτέλεσμα ο λόγος της οθόνης να φτάνει σε νέο ύψος. Tο πίσω μέρος του κινητού, τα OnePlus 8 και OnePlus 8 Pro θα έχει μικρή διαφορά, με την πιο εμφανή ν’ αντανακλάται στην κάμερα. Έτσι η απλή έκδοση θα είναι εξοπλισμένη με τρεις κάμερες στο πίσω μέρος, τοποθετημένες κάθετα, με το OnePlus 8 Pro, να έχει και μια νέα, βασισμένη σε 3D φακό TOF. Επιπλέον, η σειρά θα διατίθεται σε πέντε χρώματα, όπως ροζ, ασημί, μπλε, πράσινο και χρυσό. Αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 865 και θα υποστηρίζει δίκτυα 5G.

Έχει αναφερθεί ότι η νέα σειρά OnePlus 8, είναι πιθανό να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του επόμενου έτους. Πιο λεπτομερείς πληροφορίες αναμένεται να μάθουμε το επόμενο διάστημα, όπου και θα σας τις ανακοινώσουμε.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο