25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Παρουσίαση: Pulierde F9 – Δείτε αυτά τα πολύ όμορφα αδιάβροχα ασύρματα ακουστικά/powerbank από το Lightinthebox, που θα μπορούσαν να είναι και κόσμημα, με λιγότερα από 27€!

Στην αγορά θα βρείτε πάρα πολλές εκτελέσεις ασύρματων ακουστικών με βάση φόρτισης. Είναι εύκολα στη χρήση, πρακτικά και το καλό είναι με την βάση φόρτισης, έτοιμα για χρήση ανά πάσα στιγμή. Το Lightinthebox μου έστειλε μερικά τέτοια ακουστικά να δω και να πω την γνώμη μου σχετικά. Το πρώτο σετ ασύρματων ακουστικών που μου στείλανε είναι τα καινούργια τους Pulierde F9, ένα σετ ασύρματων ακουστικών, που είναι αδιάβροχα, με μία πραγματικά πολύ εντυπωσιακή βάση φόρτισης και το εντυπωσιακό είναι ότι δουλεύουν και σαν powerbank σε δύσκολες καταστάσεις!

Τα Pulierde F9 όπως σας είπα μου τα έστειλε το Lightinthebox χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα με το τελωνείο. Εξάλλου και να έχει κάποιος, είναι γνωστό ότι το Lightinthebox θα σας αποζημιώσει μετά στο 100%, γρήγορα και χωρίς πολλά – πολλά. Ανοίγοντας την συσκευασία του ταχυδρομείου, ήρθα μπροστά σε ένα κουτάκι, που από την μία πλευρά έδειχνε ένα άνδρα, από την άλλη μία γυναίκα και στο πλάι είχε κάποιες πληροφορίες στα κινέζικα. Κάτι που να με προϊδεάζει στο τι θα δω, δεν είχε να πω την αλήθεια….εκτός από τ’ ακουστικά που φαίνονται να τα φορούν οι πρωταγωνιστές της εκάστοτε φωτογραφίας.

Ανοίγοντας το κουτάκι, το πρώτο πράγμα που μου τράβηξε το βλέμμα ήταν η βάση φόρτισης. Σχήμα κυλινδρικό, με χρυσή επίστρωση, πάρα πολύ ωραία βάση, ιδανική θα έλεγα κυρίως για μία γυναίκα! Μέσα στο κουτί είχε ακόμα τ’ ακουστικά (δεν τα είχαν μέσα στη βάση φόρτισης), ένα καλώδιο φόρτισης τύπου USB A, ένα εγχειρίδιο στ’ αγγλικά και ανταλλακτικά ακρών του ακουστικού.

 

Η βάση φόρτισης στο πλάι έχει λεντάκια που δείχνουν το ποσοστό μπαταρίας που έχει εναπομείνει ακόμα στην βάση. Επίσης έχει την δυνατότητα να δουλεύει και σαν Powerbank. Εξάλλου έχει μία μπαταρία χωρητικότητας 1300mAh, που μπορεί να φορτίσει κάμποσο το κινητό σας σε μία ώρα δύσκολη. Τ’ ακουστικά συνδέονται με το κινητό σας μέσω Bluetooth 5.0 και παραμένουν συνδεδεμένα για μία απόσταση 10 μέτρων περίπου. Έχουν χρόνο αναμονής 200 ώρες, ενώ θα μπορείτε να μιλάτε ή να ακούτε μουσική για 4 – 5 ώρες.

 

Τ΄ακουστικά είναι τύπου in-ear, δηλαδή μπαίνουν μέσα στ’ ακουστικό, αλλά στερεώνονται πολύ καλά όπως θα δείτε και στο βίντεο και δεν πέφτουν. Είναι αδιάβροχα, οπότε δεν έχετε να φοβάστε για την βροχή ή ιδρώτα και φέρουν πιστοποίηση IPX5. Με τα κουμπιά που έχουν, μπορείτε να ελέγχετε την μουσική που ακούτε ή τις κλήσεις που δέχεστε. Σε αυτό θα σας βοηθήσει το αναλυτικό εγχειρίδιο, που καλό είναι να του ρίξετε μια ματιά πριν τα χρησιμοποιήσετε, για 5 λεπτά. Τ’ ακουστικά υποστηρίζουν μείωση εξωτερικού θορύβου, CVC 8.0 και είναι συμβατά και με Android συσκευές αλλά και με iOS.

Δείτε και την βίντεο παρουσίαση που σας ετοίμασα. Μην ξεχάσετε να κάνετε Like στο βίντεο και φυσικά να γραφτείτε στο κανάλι του iTechNews.gr στο Youtube, όπως και να πατήσετε και την καμπανούλα…!

 

 

[su_button url=”http://fas.st/wg3Gu” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0722″ color=”#fdfefd” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Αποκτήστε τ’ ασύρματα ακουστικά Pulierde F9 από το Lightinthebox με μόλις 26.9€ και κάντε το καλύτερο δώρο σε μία κυρία![/su_button]

 

 

[signoff]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο