25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Παρουσίαση: Zeblaze Hybrid – Ένα πολύ οικονομικό και πλήρες smartwatch, που υποστηρίζει και ΕΛΛΗΝΙΚΑ από μόνο του, τώρα ακόμα πιο οικονομικά με κουπόνι από το Banggood!

Η Zeblaze είναι μία εταιρεία που σας την έχω παρουσιάσει και άλλη φορά. Την προηγούμενη φορά σας είχα δείξει το Zeblaze Thor Pro, ένα πολύ ωραίο και δυνατό smartwatch με λογισμικό Android 5.0 και το Zeblaze Zeband Plus, ένα wearable που το είχε κερδίσει κάποιος από εσάς σε ένα από τους διαγωνισμούς που έχω κάνει. Σήμερα σας έχω το Zeblaze Hybrid, ένα πολύ ωραίο, αδιάβροχο στα 50 μέτρα smartwatch, με ιδιαίτερη αλλά πολύ ωραία εμφάνιση, που υποστηρίζει ελληνικά χωρίς καμία δικιά μας παρέμβαση (που ‘σαι βρε Xiaomi να το δεις!!!) και σε φοβερή τιμή, που γίνεται ακόμα πιο φοβερή χάρις το κουπόνι που μας έδωσε το Banggood!

Το Zeblaze Hybrid μου ήρθε από το Banggood, χωρίς κανένα πρόβλημα με το τελωνείο φυσικά! Μέσα στην συσκευασία του ταχυδρομείου, θα βρει κανείς ένα μαύρο κουτί. Στο πάνω μέρος δείχνει μία φωτογραφία του Zeblaze Hybrid, ενώ στο πίσω μέρος θα βρει κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά. Κυκλοφορεί σε δύο χρώματα, μαύρο και μπλε, κάτι που θα το δείτε στο πλάι. Εγώ πήρα το μπλε χρώμα, έτσι για να ξεφύγω από το μαύρο που έχουν όλα τα smartwatch και το Stratos που έχω.

Μέσα στη συσκευασία θα βρείτε το ρολόι, την βάση φόρτισης, το καλώδιο τροφοδοσίας της βάσης φόρτισης, τα λουράκια που αλλάζουν και ένα εγχειρίδιο στ’ αγγλικά. Υπόψιν, τα λουράκια δεν είναι συνδεδεμένα πάνω στο ρολόι, θα πρέπει εσείς να τα συνδέσετε! Βέβαια δεν είναι δύσκολο, όπως θα δείτε στο βίντεο παρουσίαση παρακάτω, γίνετε αμέσως.

Το ρολόι μπορεί να δουλέψει σαν απλό ρολόι ή σαν έξυπνο ρολόι. Η μπαταρία χωρητικότητας 95mAh, ανάλογα σαν το τι θα το δουλέψετε, θα κρατήσει και ανάλογη περίοδος. Έτσι σαν απλό ρολόι, ρυθμίζετε την ώρα με το κουμπάκι που έχει στο πλάι και η η μπαταρία σε αυτή την περίπτωση κρατάει 3 χρόνια! Εάν το δουλέψετε σαν έξυπνο ρολόι, η μπαταρία κρατάει στις 7 ημέρες περίπου. Μετά θα χρειαστείτε περίπου 2 ώρες για να το φορτίσετε πλήρως, ενώ η βάση φόρτισης είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αφού δεν θα βρείτε στο ρολόι πόλους, για να τους συνδέσετε με τον φορτιστή για να το φορτίσετε!

Το ρολόι διαθέτει μία e-ink οθόνη στο κάτω μέρος του καντράν, όπου εκεί δείχνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Η οθόνη έχει διαστάσεις 0.49″ και είναι τύπου OLED. Διαθέτει επεξεργαστή Nordic 51802, ενώ συνδέετε μέσω BT 4.0 με το κινητό σας. Είναι συμβατό τόσο με Android όσο και με iOS. Για να συνδεθεί με το κινητό θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή Comfit, που την βρίσκεται σε Google Playstore και Applestore. Η εφαρμογή υποστηρίζει αγγλικά, ενώ μπορείτε να κάνετε login ακόμα και με το Facebook.

Το Zeblaze Hybrid είναι αδιάβροχο μέχρι τα 50 μέτρα βάθος! Υποστηρίζει κλασσικά τα πάντα που θα βρούμε σ’ ένα msartwatch, όπως ώρα, ημερομηνία, βήματα, θερμίδες, απόσταση, συντεταγμένες, θερμοκρασία και κατάσταση καιρού σε πραγματικό χρόνο, χρονόμετρο, ειδοποιήσεις από εφαρμογές, SMS και κλήσεις, παλμούς καρδιάς. Το Hybrid μπορεί και μετράει ακόμα την πίεσή σας, ενώ έχει ακόμα ανεύρεση συσκευής, υπενθυμίσεις από εφαρμογές, θερμίδες, απόσταση που κάνατε, απομακρυσμένη διαχείριση της κάμερας του κινητού σας.

Το λουράκι που έχει το Zeblaze Hybrid είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη. Έχει μήκος 205 mm και πλάτος 20 mm και είναι αποσπούμενα. Εάν θέλετε να πάρετε άλλα λουράκια, σε άλλο χρώμα, δερμάτινα, θα τα βρείτε στο Banggood εδώ. Εγώ πάντως παράγγειλα σε μαύρο και πορτοκαλί. Επίσης για να δείτε ότι υποστηρίζει τα ελληνικά, δείτε εδώ. Δυστυχώς στις κλήσεις δεν δείχνει το όνομα αυτού που σε καλεί, αλλά μόνο τον αριθμό του.

Δείτε και το βίντεο παρουσίαση που σας ετοίμασα. Εσείς φυσικά δεν ξεχνάτε να κάνετε Like στο βίντεο και να γραφτείτε στο κανάλι του site, όπως και να πατήσετε την καμπάνα, ώστε να ειδοποιηθείτε για τα νέα μας βίντεο.

Θα μου πείτε όλα ωραία τα βρήκες βρε γιατρέ στο Zeblaze Hybrid!? Όχι, καναδυο θεματάκια τα έχει. Έτσι πχ, εμένα στο Mi 8 που μπορώ να να κλειδώσω την συσκευή και να την ξεκλειδώσω μέσω κάποια συσκευής Bluetooth, ενώ το κινητό αναγνωρίζει το Hybrid σαν αξιόπιστη συσκευή, δεν έχω πως να το επιβεβαιώσω αυτό. Αυτό λογικά με κάποιο firmware update θα διορθώνετε. Επίσης, η εφαρμογή για να τρέχει σωστά, πρέπει να μην έχετε ενεργοποιήσει την εξοικονόμηση ενέργειας, γιατί το MIUI την κλείνει και αποσυνδέετε από το κινητό. Το όνομα του καλούντος, δεν φαίνεται. Από την άλλη όμως εάν υπολογίσετε ότι έχετε ένα πολύ ωραίο ρολόι, που δουλεύει ή σαν ρολόι ή σαν έξυπνο ρολόι, είναι αδιάβροχο 50 μέτρα, υποστηρίζει ελληνικά χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα εσείς, και το βρίσκεται με μόλις 29.49$ από το Banggood με το κουπόνι BGGR141, δηλαδή ούτε 27€, τότε αξίζει με τα χίλια!!!

 

[su_button url=”https://fas.st/WUsK1D” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0722″ color=”#fdfefd” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Αποκτήστε το Zeblaze Hybrid με λιγότερο από 27€ με το κουπόνι μας από το Banggood![/su_button]

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο