25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κάτοχοι Redmi Note 8 Pro αναφέρουν σοβαρά προβλήματα bootloop που προκαλούνται από την τελευταία ενημέρωση του MIUI 12!

Πριν από μια εβδομάδα, άρχισε να κυκλοφορεί μια νέα ενημέρωση λογισμικού MIUI 12 για το Redmi Note 8 Pro με ROM Ευρώπης. Ωστόσο, τώρα φαίνεται ότι η ενημέρωση, V12.0.3.0.QGGEUXM, προκαλεί σοβαρά προβλήματα για ορισμένους κατόχους του Redmi Note 8 Pro που μπορούν να διορθωθούν μόνο με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Επομένως, μπορεί να είναι καλύτερο για τους χρήστες αυτού του συγκεκριμένου smartphone να καθυστερήσουν την εγκατάσταση τυχόν ενημερώσεων προς το παρόν.

Οι χρήστες του Redmi Note 8 Pro ανέφεραν μερικά σημαντικά προβλήματα που φαίνεται να έχουν προκληθεί από τη συγκεκριμένη ενημέρωση του MIUI 12. Ορισμένοι έχουν ανεβάσει βίντεο που δείχνουν το Redmi Note 8 Pro που έχει κολλήσει στη Λειτουργία ανάκτησης, ενώ άλλοι δείχνουν πώς το smartphone τους έχει μπει σ’ ένα μόνιμο boot loop! Ένα moderator στο επίσημο Mi Community δήλωσε ότι “αυτό το ζήτημα δεν αντιμετωπίζεται από όλους τους χρήστες”, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που πρέπει να επιδιορθώσει η Xiaomi. Η αλήθεια είναι ότι και η σύζυγός μου έχει το Redmi Note 8 Pro, έκανε την ενημέρωση χθες, ευτυχώς χωρίς προβλήματα!

Όπως φαίνεται στο παρακάτω κλιπ, το Redmi Note 8 Pro που έχει επηρεαστεί, είναι σ’ ένα μόνιμο boot loop. Ένας άλλος χρήστης έχει επισημάνει ότι τίποτα δεν φαίνεται να επιλύει το πρόβλημα όσον αφορά τη χρήση εφαρμογών όπως το Mi Tools ή το Mi PC Suite, αφήνοντας την επαναφορά ως τη μόνη επιλογή για την επαναφορά της συσκευής σε κανονική χρήση – μια επιλογή που θα προκαλούσε την απώλεια δεδομένων για όσους αντιμετωπίζουν το ζήτημα της ενημέρωσης. Προς το παρόν, οι χρήστες του Redmi Note 8 Pro πρέπει να αποφύγουν τη λήψη και την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης V12.0.3.0.QGGEUXM.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο