25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Redmi K50 Gaming: Διαρροές για αδύναμες κάμερες, “σκανδάλες ώμου” και υψηλής ποιότητας απαγωγή θερμότητας

Η Xiaomi αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της σειράς Redmi K50 τον επόμενο μήνα. Ένα από τα τηλέφωνα της σειράς θα είναι το Redmi K50 Gaming Edition και μια νέα σειρά διαρροών έχει πλέον ρίξει ακόμα περισσότερο φως στο ποιο θα είναι το πρώτο premium τηλέφωνο της Xiaomi της χρονιάς με εστίαση στις επιδόσεις.

Σύμφωνα με το Bald Panda, το Redmi K50 Gaming θα διαθέτει είτε κύρια κάμερα 48 MP είτε 64 MP, με τη βοήθεια ενός ζεύγους 13 MP και 2 MP. Στο μπροστινό μέρος θα υπάρχει ένας shooter 16 MP. Ο χρήστης θεωρεί αυτό για να υποδείξει ότι το τηλέφωνο δεν θα έχει καταπληκτική απόδοση κάμερας. Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, ωστόσο, καθώς το Redmi K50 Gaming φαίνεται να επικεντρώνεται στην απόδοση του παιχνιδιού.

Ο Digital Chat Station ισχυρίζεται ότι το Redmi K50 Gaming, μαζί με όλα τα αδέρφια του, θα διαθέτει έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι. Υποτίθεται ότι η Xiaomi έχει εφαρμόσει μια τεχνολογία απαγωγής θερμότητας υψηλής ποιότητας στο τηλέφωνο σε μια προσπάθεια να περιορίσει τις υπερβολές του Snapdragon 8 Gen 1. Ο tipster ισχυρίζεται επίσης ότι ένα μοντέλο με Dimensity 8000 ή Dimensity 9000 είναι καθ’ οδόν και θα τοποθετηθεί ψηλότερα από το Redmi K50 Gaming. Ωστόσο, η κυκλοφορία φαίνεται να είναι μήνες μακριά.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Άλλα χαρακτηριστικά που διέρρευσαν της έκδοσης Redmi K50 Gaming περιλαμβάνουν μια κυρτή οθόνη Huaxing 6,67 ιντσών FHD+ και το “game shoulder key”. Υποθέτουμε ότι το τελευταίο αναφέρεται σε σκανδάλες maglev, παρόμοια με αυτά που η Xiaomi εξόπλισε το Poco F3 GT πέρυσι. Ούτε αυτή είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται η λέξη “ώμους” στο Redmi K50 Gaming, επομένως είναι ασφαλές να λάβουμε υπόψη αυτές τις στέρεες πληροφορίες.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο