25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Samsung Galaxy Note 10 Lite – Έρχεται με S Pen, οπή στην μπροστινή οθόνη και τρεις κάμερες πίσω. Δείτε πως είναι το κινητό….

Πριν από το τέλος του έτους, η Samsung μπορεί να διαθέτει τουλάχιστον ένα νέο μηχάνημα και η τελευταία έκθεσή αναφέρει ότι αυτό θα είναι λογικά το Galaxy Note 10 Lite.

Μετά την ένταξή του στο FCC και την πιστοποίηση Wi-Fi, τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης παρουσίασαν τη λεγόμενη επίσημη απόδοση του Galaxy Note 10 Lite.

Όπως φαίνεται από το σχήμα, το Note 10 Lite έχει μια ευθεία οθόνη OLED, ένα κεντρικό σχέδιο οπής μπροστά, μια ενσωματωμένη 32MP selfie κάμερα και ένα ορθογώνιο πλαίσιο τριών φωτογραφικών μηχανών στην επάνω αριστερή γωνία στην πλάτη, που περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα φακός ευρείας γωνίας 12 megapixel.

Το μηχάνημα είναι εφοδιασμένο με τσιπ Exynos 9810, μνήμη RAM 6GB, 128 GB ROM και S Pen που υποστηρίζει σύνδεση Bluetooth. Θα το βρείτε σε μαύρο, κόκκινο χρώμα και χρώμα aurora, έρχεται με προεγκατεστημένο σύστημα OneUI 2.0 που βασισμένο στο Android 10 και αναμένεται να πουλιέται στα 609 ευρώ.

Έχει αναφερθεί ότι το Exynos 9810 είναι ο κύριος επεξεργαστής της Samsung το 2018. Βασίζεται στη διαδικασία LPN των 10nm και αποτελείται από 4 αυτοδιαμορφωμένους πυρήνες Mongoose και 4 πυρήνες Cortex A55. Ο Exynos 9810 και ο Qualcomm Snapdragon 845 βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο απόδοσης.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο