16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

CoronaSMS – Μία προσπάθεια μαθητών που όλοι πρέπει να έχουμε για εύκολη μετακίνηση

Όπως ξέρετε όλοι, από προχθές έχει επιβληθεί απαγόρευση μετακίνησης, για να προφυλαχτούμε από τον κορονοϊό αλλά και για να μην τον μεταδώσουμε αν είμαστε φορείς και δεν το ξέρουμε. Βέβαια, αναγκαστικά θα πρέπει να βγούμε για να πάμε στις δουλειές μας, στο φαρμακείο, στο γιατρό, να βγάλουμε τον σκύλο μας έξω βόλτα. Εδώ είδα μία προσπάθεια μαθητών από το γειτονικό φιλικό site – coupondealer.gr, όπου ανέφερε την προσπάθεια κάποιων μαθητών, όπου κατασκεύασαν μία πολύ χρηστική εφαρμογή για όσους έχουν κινητά Android.

Η εφαρμογή λέγεται CoronaSMS και σκοπό έχει να στέλνει το απαραίτητο μήνυμα για την δουλειά που θέλουμε να κάνουμε. Την εφαρμογή την εγκατέστησα και εγώ και πραγματικά δουλεύει! Η εφαρμογή είναι έργο 2 μαθητών του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και ενός από το ΠΑΜΑΚ.

Η εφαρμογή όπως βλέπετε είναι πάρα πολύ απλή! Την κατεβάζετε από το λινκ που θα σας δώσω παρακάτω (Σύντομα θα την βρείτε και στο playstore), την εγκαθιστάτε, εισάγετε τα στοιχεία σας μία φορά και κάθε φορά που θέλετε να πάτε κάπου, επιλέγετε την αντίστοιχη επιλογή, όπου στέλνει αυτόματα το μήνυμα στην υπηρεσία και έτσι είστε καλυμμένοι και γλιτώνετε το πρόστιμο των 150€!

Corona SMS [sdm_download id=”39526″ fancy=”0″] [sdm_download_counter id=”39526″]

Μία πραγματικά πολύ έξυπνη λύση που ειδικά σε πιο ηλικιωμένα άτομα θα είναι σίγουρα σωτήρια! Δοκιμάστε την και εσείς….!

 

[signoff]

 

Πηγή: https://coupondealer.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο