Πριν από λίγες ημέρες ανακαλύψαμε ότι η Sony Interactive Entertainment καταχώρησε μία νέα πατέντα που ονομάζεται ” Προσομοίωση αντιγράφου”. Σε τι ακριβώς εξυπηρετεί αυτή η πατέντα που κατάθεσε η εταιρεία? Απ’ ότι φαίνεται μέσω αυτή της πατέντας το νέο Sony PS5 θα έχει συμβατότητα προς τα πίσω!
Αυτό βέβαια είναι πάρα πολύ ευχάριστο, αφού έτσι με αυτόν τον τρόπο με το νέο PS5 θα μπορείτε να παίζετε παιχνίδια των PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation 2, ακόμα και του αρχικού PlayStation. Αυτό σημαίνει ότι αυτομάτως το νέο PS5 θα έρθει με μία τεράστια λίστα παιχνιδιών. Αυτά σίγουρα είναι πολύ ευχάριστα νέους για τους παίκτες του Playstation.
![]() |
Προσφορές και κουπόνια από το Banggood μόνο για τους αναγνώστες του iTechNews.gr |
Υπόψιν πάντως παρόμοιο έγγραφο πατέντας έχει ήδη κατατεθεί από την Sony και λίγο παλιότερα, όπου περιγράφει ” συμβατότητα προς τα πίσω με συσκευή την ώρα της χρήσης”. Αυτό σίγουρα δείχνει ότι το θέμα της συμβατότητας προς τα πίσω είναι πολύ σημαντικό για την Sony.
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας
, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

