25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Τελικά έρχεται το Xiaomi Redmi Note 5! Δείτε με τι χαρακτηριστικά και πότε!

Μετά τον ερχομό των Xiaomi Redmi 5 και Redmi 5 Plus, κυκλοφόρησε μία φήμη από ένα διαχειριστή στο en.miui, ότι δεν θα δούμε το 2017 το Redmi Note 5 που περιμέναμε τόσο καιρό. Μάλιστα το δικαιολόγησε ότι αφού το Redmi 5 Plus είναι με οθόνη 5.99 ίντσες, ποιος ο λόγος να βγει κινητό της σειράς Note. Τελικά απ’ ότι φαίνεται φάνηκε σωστός στην ημερομηνία, αλλά έκανε λάθος στο ότι η Xiaomi δεν θα βγάλει καθόλου το Redmi Note 5, καθότι πριν λίγο μάθαμε ότι είναι στα σχέδια της για το 2018!

Η σειρά Redmi Note πάντα ήταν η οικονομική σειρά της εταιρείας, με χαρακτηριστικά mid-range κινητού. Απ’ ότι φαίνεται για κάποιο διάστημα την θέση αυτή την είχε πάρει το Redmi 5/5 Plus. Αλλά θα βγει τελικά το Redmi Note 5 να πάρει την θέση του?

Οι πληροφορίες που μάθαμε σήμερα λένε ότι θα βγει τελικά. Αυτή την στιγμή ακούγεται ότι πιθανός χρόνος είναι το δεύτερο τρίμηνο του 2018, με νέο επεξεργαστή. Αυτό που ακούγεται είναι ότι θα εμφανιστεί με τον Snapdragon 632. Θα μου πείτε δεν έχει βγει ακόμα τέτοιος επεξεργαστής, τότε τι σας γράφω. Θα συμφωνήσω στο ότι δεν έχει εμφανιστεί, καθότι αναμένεται να τον παρουσιάσει η Qualcomm το επόμενο διάστημα και η Xiaomi θα είναι η πρώτη που θα τον πάρει να τον χρησιμοποιήσει στα κινητά της.

Διαβάστε επίσης: Συγκρίνοντας το Xiaomi Redmi 5 vs Redmi Note 5A. Ποιο λέτε είναι καλύτερο!?

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Snapdragon 632, θεωρείτε ότι είναι μία πιο αργή έκδοση του 636, με την συχνότητα του πυρήνα να έχει μειωθεί στα 1.8GHz, αλλά και στην κάρτα γραφικών, αλλά θα έχει καλύτερες και πιο βελτιστοποιημένες κάμερες και καλύτερο baseband.

Αυτό που ξέραμε από παλιά για το Redmi Note 5 ήταν ότι θα έχει 5.99 ίντσες οθόνη με αναλογία 18:9. η μνήμη RAM θα ξεκινάει από τα 4GB, ενώ θα διαθέτει διπλή πίσω κύρια κάμερα με αισθητήρα των 12ΜΡ. Όσο για την τιμή είχε ακουστεί ότι θα είναι από τα 1599 γουάν (248$) στην Κίνα.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο