25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Τι γίνεται άμα βάλεις.. γάλα αντί για λάδι στον κινητήρα;

Τι γίνεται αν αντικαταστήσουμε το ζωτικής σημασίας λάδι του κινητήρα μας με κάποιο άλλο υγρό όπως το… WD40 ή το γάλα; Δείτε και εσείς στο ακόλουθο video.

Οι συμβουλές και τα χρηστικά videos για το αυτοκίνητο προσφέρουν αναμφίβολα πολύτιμες «υπηρεσίες» σε εκείνους που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα και να αναπτύξουν τη σχέση που έχουν με το αυτοκίνητο τους. Ωστόσο λίγο χιούμορ πού και πού είναι απαραίτητο, όπως και τα videos που διακωμωδούν αυτή τη σχέση μεταξύ οδηγού και αυτοκινήτου.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Σε ένα χιουμοριστικό video που αξίζει της προσοχής σας οι συντελεστές του καναλιού «Car Throttle» στο YouTube πήραν στα χέρια τους ένα από τα εμβληματικά λονδρέζικα ταξί με σκοπό να ταλαιπωρήσουν τον κινητήρα του προς τέρψη του κοινού.

Το υποθετικό σενάριο που έχουν θέσει οι συντελεστές είναι ότι βρίσκονται στην έρημο, στη μέση του πουθενά, αλλά έχει έρθει η ώρα να αντικατασταθούν τα λάδια του κινητήρα, κάτι που πρέπει να γίνει πάση θυσία, με ό,τι υγρό υπάρχει διαθέσιμο.


Οι δύο παρουσιαστές, αφού αδειάσουν τα λάδια που βρίσκονται ήδη στο μοτέρ, προχωρούν στην αναπλήρωσή τους με μια σειρά από υγρά, ένα κάθε φορά, όπως είναι το WD40, το baby oil, το υγρό για το υδραυλικό τιμόνι και έπειτα οδηγούν για μερικά λεπτά για να δουν τι θα συμβεί.

Μετά τα βιομηχανικά υγρά το «πείραμα» μεταφέρεται νοερά σε ένα δάσος και επαναλαμβάνεται με… βρώσιμα ρευστά όπως είναι το μέλι και το γάλα. Το αποτέλεσμα των πειραμάτων μπορείτε να το δείτε ακολούθως με το λονδρέζικο ταξί να αποδεικνύεται σε κάθε περίπτωση «σκληρό καρύδι».

[signoff]

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο