25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Το Diablo IV και το Overwatch 2 θα καθυστερήσουν ακόμα να βγουν!

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης για τα οικονομικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου του 2021, η Activision Blizzard αποκάλυψε ότι τα σχέδια κυκλοφορίας του Diablo IV και του Overwatch 2 έχουν αναβληθεί. Ενώ και τα δύο παιχνίδια δεν είχαν παράθυρα εκκίνησης συνδεδεμένα από τότε που μια προηγούμενη καθυστέρηση τα ώθησε να βγουν από το 2021, η πιο πρόσφατη πληροφορία τα στέλνει πίσω ακόμα περισσότερο.

Τα δύο σίκουελ ανακοινώθηκαν το 2019 στο BlizzCon. «Ενώ ακόμη σχεδιάζουμε να παραδώσουμε σημαντικό όγκο περιεχομένου από τη Blizzard το επόμενο έτος, τώρα σχεδιάζουμε μια μεταγενέστερη κυκλοφορία για το Overwatch 2 και το Diablo IV από ό,τι είχε αρχικά προβλεφθεί», δήλωσε η εταιρεία.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Σίγουρα ακούγεται ότι οι θαυμαστές θα περιμένουν τουλάχιστον μέχρι το 2023 για να πάρουν τα χέρια τους σε αυτές τις μεγάλες συνέχειες, όπως λέει η εταιρεία σε ένα σημείο της παρουσίασης, «αυτές οι αποφάσεις θα απωθήσουν την οικονομική ανάκαμψη που περιμέναμε να δούμε το επόμενο έτος».

«Πιστεύουμε ότι δίνοντας στις ομάδες λίγο επιπλέον χρόνο για να ολοκληρώσουν την παραγωγή και να συνεχίσουν να αυξάνουν τους δημιουργικούς τους πόρους για να υποστηρίζουν τους τίτλους μετά την κυκλοφορία, θα διασφαλίσει ότι αυτές οι εκδόσεις θα ενθουσιάσουν και θα δεσμεύσουν τις κοινότητές τους για πολλά χρόνια στο μέλλον», πρόσθεσε η εταιρεία.

Ταυτόχρονα, μια άλλη σημαντική αποχώρηση στην ηγεσία της Blizzard θα δει τον Jen Oneal να αποχωρεί από τη θέση του συναρχηγού στα τέλη του 2021. Έχει περάσει πάνω από 20 χρόνια στην Activision προτού αναλάβει το ρόλο νωρίτερα φέτος. Ο εναπομείνας σημερινός συναρχηγός Mike Ybarra θα αναλάβει τον ηγετικό ρόλο εντελώς μετά την αποχώρηση.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο