32.9 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου 2024

Το επόμενης γενιάς Galaxy Watch 7 “Ultra” της Samsung θα “σπάσει” την παράδοση με τετράγωνη κάσα και επιπλέον κουμπί

Το επερχόμενο Galaxy Watch 7 “Ultra” της Samsung αποκαλύφθηκε μέσω των renders που αποκτήθηκαν πρόσφατα από το λογαριασμό OnLeaks του X και την ιστοσελίδα Smartprix.

Τα renders αποκαλύπτουν μια απόκλιση από τη σειρά Classic της εταιρείας με τα μεταλλικά ρολόγια. Το τελευταίο μοντέλο διαθέτει τετράγωνο σχήμα κάσας και ένα επιπλέον κουμπί.

Οι εικασίες σχετικά με τα τετράγωνα ρολόγια της Samsung εμφανίστηκαν για πρώτη φορά τον Μάρτιο, αν και οι εικόνες εξακολουθούν να παρουσιάζουν μια συσκευή με κυκλική οθόνη. Η οθόνη περιβάλλεται από μια υπερυψωμένη στεφάνη, αλλά παραμένει ασαφές από τις εικόνες αν ενσωματώνει πλήκτρα ευαίσθητα στην αφή ή περιστροφικά. Το Watch 7 Ultra φαίνεται να διαθέτει κορυφαία στοιχεία, ευθυγραμμιζόμενο με προηγούμενες φήμες που υποδηλώνουν ότι η Samsung αναπτύσσει μια νέα ανώτερη έκδοση στη σειρά έξυπνων ρολογιών της.

image.png.b5ca1729c237b38a8838fca2c6ad0cb3.png

Το Galaxy Watch 7 Ultra εισάγει ένα τρίτο κουμπί, πιθανότατα παρόμοιο με το Action Button που βρίσκεται στο Apple Watch Ultra, μαζί με μια ανανεωμένη συστοιχία αισθητήρων υγείας και διευρυμένες γρίλιες ηχείων. Επιπλέον οπές είναι επίσης ορατές, υποδεικνύοντας ενδεχομένως την παρουσία επιπλέον μικροφώνων που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την ποιότητα των ενσωματωμένων μίνι ηχείων.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ρολόγια της Samsung, τα αναδιπλούμενα smartphones έκτης γενιάς και το νέο Galaxy Ring αναμένεται να αποκαλυφθούν στην επερχόμενη εκδήλωση Samsung Unpacked. Αυτή σύμφωνα με πληροφορίες ενδέχεται να πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουλίου στο Παρίσι, με αφορμή και τη τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων όπου η νοτιοκορεατική εταιρεία είναι χορηγός.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο