25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Το MIX FOLD δεν έλαβε ακόμη την ενημέρωση MIUI 13 Beta

Η Xiaomi δεν ενδιαφέρεται για τις ενημερώσεις της συσκευής MIX FOLD όπως του MIX 3 5G. Ενώ όλες οι συσκευές έχουν λάβει MIUI 13 σε Beta, το MIX FOLD εξακολουθεί να μην έχει λάβει αυτήν την αναβάθμιση.

Η σειρά Xiaomi MIX περιλαμβάνει τις πρωτότυπες συσκευές κατηγορίας της Xiaomi. Αν και αυτές οι συσκευές είναι καινοτόμες συσκευές, υστερούν στην ενημέρωση. Οι ενημερώσεις του MIX FOLD διακόπτονται συχνά στο πρόγραμμα beta. Το MIX FOLD ήταν η τελευταία συσκευή που έλαβε την ενημέρωση MIUI 12.5. Αυτή τη φορά, ενώ όλες οι συσκευές έχουν λάβει MIUI 13, το MIX FOLD εξακολουθεί να μην έχει λάβει το MIUI 13.

Σύμφωνα με δύο πληροφορίες που μοιραστήκαμε τις προηγούμενες ημέρες, το MIX FOLD δεν θα λάβει ξανά ενημερώσεις. Μία από αυτές τις πληροφορίες ήταν το κείμενο “MIX FOLD δεν υποστηρίζει ενημερώσεις OTA” στην εφαρμογή συστήματος Xiaomi. Νομίσαμε ότι ήταν λάθος όταν το είδαμε για πρώτη φορά, αλλά το περίεργο συνέβη την επόμενη μέρα. Ενώ όλες οι συσκευές έλαβαν εσωτερική ενημέρωση MIUI 13, το MIX FOLD δεν έλαβε εσωτερική ενημέρωση MIUI 13. Και σήμερα, παρουσιάστηκε το MIUI 13. Μετά την εισαγωγή του MIUI 13, η ενημέρωση MIUI 13 δόθηκε σε 32 συσκευές, ενώ η ενημέρωση MIUI 13 δεν ήρθε στη συσκευή MIX FOLD.

«cetus» είναι το κωδικό όνομα της συσκευής MIX FOLD. Σε αυτές τις γραμμές της εφαρμογής συστήματος Xiaomi “η συσκευή cetus δεν υποστηρίζει ota!” βλέπουμε να έχει γραφτεί. Όταν εξετάζουμε την ενημέρωση που ήρθε σήμερα, λέει “ro.miui.ui.version.name=V125” στην ενότητα έκδοσης της δημοσιευμένης ενημέρωσης. Αυτό σημαίνει ότι η έκδοση MIUI της ενημέρωσης 21.12.27 που κυκλοφόρησε για το MIX FOLD είναι MIUI 12.5.

Γιατί το MIX FOLD δεν θα λάβει καμία άλλη ενημέρωση;

Ένας από τους λόγους για τους οποίους το MIX FOLD δεν λαμβάνει ενημερώσεις μπορεί να είναι επειδή το MIUI FOLD είναι δύσκολο να βελτιστοποιηθεί. Όταν ελέγχουμε την ενημέρωση MIUI FOLD 12.5, βλέπουμε ότι οι περισσότερες εφαρμογές στο σύστημα και οι κωδικοί στο σύστημα είναι οι ίδιοι από τους πρώτους μήνες του 2021. Ενώ προστίθενται νέες δυνατότητες σε όλες τις άλλες συσκευές, δεν έχει γίνει καμία αλλαγή MIUI FOLD. Δυστυχώς, το MIUI 12.5 και το Android 11 μπορεί να είναι η τελευταία ενημέρωση για το MIX FOLD.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Ο λόγος για τον οποίο η συσκευή MIX FLIP, η οποία σχεδιάζεται να παρουσιαστεί το καλοκαίρι του 2021, δεν κυκλοφορεί, μπορεί να είναι το πρόβλημα ενημέρωσης. Η συσκευή MIX FLIP ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή, ενώ πέρασε από τα πιστοποιητικά και τη μαζική παραγωγή. Η Xiaomi θα κυκλοφορήσει τη συσκευή MIX FOLD 2 το καλοκαίρι του 2022. Θα δούμε αν η Xiaomi θα χειριστεί τις ενημερώσεις του MIX FOLD 2. Ωστόσο, η σύντομη διάρκεια ενημέρωσης του MIX FOLD είναι μια κακή εμπειρία για τους χρήστες που περιμένουν το MIX FOLD 2.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο