24.8 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024

Το Samsung Galaxy 9 κατεβάζει δεδομένα πιο γρήγορα από το iPhoneX!

Δεν το λέμε εμείς αυτό, αλλά εταιρεία που έκανε ειδικά συγκριτικά τεστ μεταξύ των δύο αυτών ναυαρχίδων. Έτσι σε δοκιμές που έκανε με τα Samsung Galaxy S9 και S9+, φάνηκε να έχουν μεγαλύτερη ταχύτητα downloading.

Η εταιρεία που έκανε τα συγκριτικά τεστ είναι η Ookla, η εταιρεία που έχει την εφαρμογή Speedtest. Μέσω της εφαρμογής που χρησιμοποιούν εκατοντάδες χρήστες ανά τον κόσμο, μάζεψε και επεξεργάστηκε τα δεδομένα και είδε ότι το Galaxy S9 παρουσιάζει υψηλότερες ταχύτητες κατά 37% σε σχέση με τον μεγάλο του αντίπαλο iPhone X!

[the_ad id=”10569″]

Αυτό δείχνει ότι η Samsung προσπαθεί και επιμέρους να βελτιώσει τα μοντέλα της, με καλύτερες ταχύτητες στο LTE. Μην ξεχνάμε ότι όλες οι ναυαρχίδες πια έρχονται με CAT 18 LTE modem το οποίο μπορεί να πιάσει έως και 1.2 Gbps. Φυσικά ένα τέτοιο νέο δεν θα μπορούσε να μείνει ανεκμετάλλευτο από την εταιρεία, προσπαθώντας να βοηθήσει τις πωλήσεις των κινητών της, μιας και παντού φαίνεται να την κυνηγάει ή ακόμα και να την περνάει η Xiaomi, ο αμέσως επόμενος μεγάλος android αντίπαλός της!

Όπως ανέφερε ο Justin Denison, Αντιπρόεδρος τμήματος Marketing και Προϊόντων της Samsung, ” Στη Samsung, προσπαθούμε να καινοτομούμε και ν’ αναπτύσσουμε νέα προϊόντα που θα δημιουργούν ένα νέο πρότυπο στη βιομηχανία. Αυτό που μπορούμε να διαβεβαιώσουμε είναι ότι οι ιδιοκτήτες των Samsung Galaxy πάντα θα αποκτούν την καλύτερη δυνατή εμπειρία από το κινητό τους”!

Το σίγουρο είναι ότι το Smasung Galaxy S9 & S9+ είναι πολύ καλά κινητά και χαίρομαι που καταφέρνουν τέτοιες επιδόσεις. Μένει να δούμε τι θα καταφέρει και η Xiaomi με το Mi 8 που αναμένεται να μας παρουσιάσει τέλος του μήνα και εάν θα μπορέσει να σταθεί ισάξια απέναντι στην Samsung.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/05/i-apple-poyloyse-en-gnosei-tis-elattomatika-laptops-anaferoyn-christes/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Η Apple πουλούσε εν γνώσει της ελαττωματικά laptops, αναφέρουν χρήστες![/su_button]

[/su_table]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο