25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 – Ένα φοβερό παιχνίδι έρχεται σε συνέχεια μετά από 15 χρόνια!

Σχεδόν δεκαπέντε χρόνια μετά από την κυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού, η Paradox Interactive επαναφέρει το Vampire: The Masquerade – Bloodlines franchise στη ζωή με ένα sequel. Την ανάπτυξη του Bloodlines 2 έχει αναλάβει η Hardsuit Labs (γνωστή για το Blacklight: Retribution), με τον lead narrative designer του πρώτου τίτλου, Brian Mitsoda, να επιστρέφει για συνεχίσει την ιστορία.

https://youtube.com/watch?v=SYvWfDxhm_s

Για να το γιορτάσει, η Paradox έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του παιχνιδιού, μαζί με μερικά screenshots, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των δυο εταιρειών, το Bloodlines 2 θα διατηρήσει το κλίμα και την αισθητική του προκατόχου του, αλλά θα διηγείται μια νέα ιστορία στο Seattle.

Ο πρωταγωνιστής θα είναι ένας νέος βρικόλακας, που θα προσπαθεί να προσαρμοστεί στις καινούργιες ικανότητες του, καθώς ανακαλύπτει την κοινωνία των βρικολάκων που βρίσκεται σε αναστάτωση. Φυσικά, η επιλογές του παίκτη θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη και την κατάληξη της ιστορίας.

Το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020 για PS4, Xbox One και PC.

Το παιχνίδι αυτό πάντως το θυμάμαι που το έπαιζα παλιά. Τώρα εάν είναι 15 χρόνια που λέει το άρθρο στην αρχή δεν το θυμάμαι, αλλά σίγουρα κάπου εκεί ήταν Η πρώτη έκδοση πάντως θυμάμαι ήταν φοβερή, με φοβερά γραφικά, οπότε αναμένω με πολύ μεγάλη ανυπομονησία το δεύτερο μέρος του παιχνιδιού!

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο