25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Το Windows 11 Build 25163 κυκλοφόρησε με νέα δυνατότητα υπερχείλισης της γραμμής εργασιών

Το Windows 11 Build 25163 είναι πλέον διαθέσιμο για λήψη στο κανάλι προγραμματιστών με μερικές νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας λειτουργίας γραμμής εργασιών που βελτιώνει το περιβάλλον εργασίας υπερχείλισης. Στο Build 25163, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε μια νέα εμπειρία κοινής χρήσης αρχείων που σας επιτρέπει να ανακαλύψετε και να μοιραστείτε αρχεία με περισσότερες συσκευές μέσω του ενσωματωμένου παραθύρου κοινής χρήσης των Windows.

Το Build 25163, που βλέπετε να το έχω περάσει ήδη από χθες στο μη υποστηριζόμενο μηχανάκι μου κλασσικά, δεν συνδέεται με κάποιο συγκεκριμένο και οι φήμες υποδηλώνουν ότι η Microsoft ακύρωσε τα Windows 11 23H2 για να επικεντρωθεί σε μικρότερες ενημερώσεις λειτουργιών. Είναι πιθανό οι λειτουργίες που περιλαμβάνονται στο Build 25163 να φτάσουν στο κανάλι παραγωγής νωρίτερα από το αναμενόμενο, καθώς η Microsoft σχεδιάζει να στείλει λειτουργίες εκτός των μεγάλων εκδόσεων.

[affcoups id=”100402″]

Μετά την κυκλοφορία των Windows 10, τα Windows έπρεπε να εξυπηρετούνται μόνο με ενημερώσεις λειτουργιών. Η όλη στρατηγική άλλαξε όταν η Microsoft επιβεβαίωσε ότι τα Windows 10 δεν είναι η τελευταία έκδοση των Windows και ότι τα Windows 11 θα αντικαταστήσουν το παλιό λειτουργικό σύστημα, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι τα Windows 12 είναι αληθινά.

Η εταιρεία σχεδιάζει να στείλει νέες εκδόσεις των Windows στο μέλλον και τα Windows 11 23H2 έχουν ακυρωθεί. Με άλλα λόγια, οι δυνατότητες που περιλαμβάνονται στο Build 25163 θα πρέπει να αποστέλλονται νωρίτερα από το αναμενόμενο, πιθανώς μέσω ορισμένων αθροιστικών ή μηνιαίων ενημερώσεων πακέτων εμπειρίας. Αυτό μπορεί να συμβεί μετά την κυκλοφορία των Windows 11 22H2.

Τι νέο υπάρχει στο Windows 11 Build 25163

Το Windows 11 Build 25163 επαναφέρει την πολυαναμενόμενη διεπαφή υπερχείλισης της γραμμής εργασιών. Η Microsoft είχε δηλώσει προηγουμένως ότι η γραμμή εργασιών κατασκευάστηκε από την αρχή για να προσφέρει μια πιο παραγωγική και καλύτερη ροή εργασίας, ειδικά όταν ο χώρος είναι περιορισμένος.

Η γραμμή εργασιών των Windows 11 μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε οποιονδήποτε παράγοντα μορφής και η Microsoft εισάγει τώρα μια νέα κατάσταση υπερχείλισης που σας επιτρέπει να βλέπετε τις υπερχειλισμένες εφαρμογές σας σε ένα χώρο. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο με το βέλος για να δείτε εφαρμογές που ενδέχεται να μην εμφανίζονται στη γραμμή εργασιών από προεπιλογή λόγω περιορισμένου χώρου.

Η διεπαφή χρήστη υπερχείλισης είναι ουσιαστικά ένα σημείο εισόδου που σας επιτρέπει να προβάλλετε όλες τις υπερχειλισμένες εφαρμογές σε ένα χώρο. Το μενού σάς επιτρέπει επίσης να καρφιτσώσετε εφαρμογές, να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα μετάβασης και να επεκτείνετε τη διεπαφή χρήστη και μπορείτε πάντα να την απορρίψετε κάνοντας κλικ έξω από το παράθυρο υπερχείλισης ή μεταβαίνοντας σε μια εφαρμογή.

Εκτός από την αναβάθμιση της γραμμής εργασιών, η Microsoft εισάγει επίσης μια βελτιωμένη εμπειρία κοινής χρήσης σε κοντινή απόσταση. Για όσους δεν γνωρίζουν, η κοντινή λειτουργία κοινής χρήσης λειτουργεί μέσω του Explorer, του Photos, του Xbox και άλλων εφαρμογών των Windows που χρησιμοποιούν το ενσωματωμένο παράθυρο κοινής χρήσης.

Η υπάρχουσα δυνατότητα κοινής χρήσης αρχείων αν έχει ενημερωθεί με UDP (το δίκτυο πρέπει να οριστεί σε ιδιωτικό) και Bluetooth για να ανακαλύψετε περισσότερες κοντινές συσκευές. Ως αποτέλεσμα, είναι πλέον δυνατό να βρείτε και να στείλετε περισσότερα αρχεία σε συσκευές χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα εγγενούς κοινής χρήσης αρχείων.

Μια άλλη νέα προσθήκη είναι η υποστήριξη για κοινή χρήση ενός τοπικού αρχείου απευθείας στο OneDrive. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε οποιοδήποτε αρχείο στην Εξερεύνηση αρχείων ή άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιούν ενσωματωμένο κοινόχρηστο περιβάλλον εργασίας και επιλέξτε το OneDrive ως στόχο. Όταν επιλέγετε το OneDrive στο κοινόχρηστο περιβάλλον χρήστη, μπορείτε να ανεβάσετε απευθείας το αρχείο στο OneDrive.

[affcoups id=”100102″]

Αυτή η νέα δυνατότητα μεταφόρτωσης στο OneDrive λειτουργεί χωρίς εναλλαγή εφαρμογών ή άνοιγμα του εγγενούς προγράμματος-πελάτη OneDrive. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή λειτουργεί για λογαριασμούς Microsoft καθώς η εταιρεία εξακολουθεί να εργάζεται για την υποστήριξη του AAD.

Βελτιώσεις του Windows 11 Build 25163:

  • Η Microsoft διόρθωσε ένα πρόβλημα όπου το explorer.exe θα μπορούσε να διακοπεί όταν σύρετε καρτέλες.
  • Η Microsoft έχει διορθώσει ένα πρόβλημα όπου τα διαχωριστικά στο παράθυρο πλοήγησης του File Explorer εξαφανίζονται απότομα.
  • Η Microsoft διόρθωσε ένα πρόβλημα όπου οι κλειστές καρτέλες ενδέχεται να εμφανιστούν ξανά στην Εξερεύνηση αρχείων.
  • Η Microsoft διόρθωσε ένα πρόβλημα όπου η γραμμή καρτέλας ενδέχεται να επεκταθεί απροσδόκητα κατακόρυφα,

Πώς να εγκαταστήσετε το Windows 11 Build 25163

Για να εγκαταστήσετε το Windows 11 Build 25163, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Εγγραφή στο πρόγραμμα Windows Insiders.
  • Ανοίξτε τη σελίδα Ρυθμίσεις.
  • Μετάβαση στο κανάλι προγραμματιστή.
  • Κάντε κλικ στο «Έλεγχος για ενημερώσεις» και επιλέξτε «Λήψη και εγκατάσταση».
  • Κάντε κλικ στο «Επανεκκίνηση τώρα».

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο