25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Το Xiaomi MI 2S αναβαθμίζεται επίσημα σε MIUI 9 Stable έκδοση τώρα!

Το Xiaomi MI 2S μας το παρουσίασε η εταιρεία τον Απρίλιο του 2013, πριν από κοντά 4.5 χρόνια δηλαδή! Το κινητό θεωρείται πια τουλάχιστον αρχαίο, αλλά όπως έχει πει και ο CEO της Xiaomi, το έχουν περίπου 500000 χρήστες! Φυσικά με ένα τέτοιο νούμερο η εταιρεία δεν θα άφηνε το κινητό στην μοίρα του, οπότε μπήκε πια επίσημα στην λίστα των κινητών που θα πάρουν MIUI 9!

Σήμερα μάθαμε λοιπόν ότι το εν λόγο κινητό θα ενημερωθεί με την τελευταία σταθερή έκδοση MIUI 9, κάτι που σίγουρα θα χαροποιήσει πάρα πολύ κόσμο, ακόμα και εδώ στην Ελλάδα. Την ενημέρωση μπορούν να την λάβουν μέσω δύο τρόπων οι κάτοχοι του κινητού:

Ο πρώτος τρόπος είναι μέσω ΟΤΑ, αφού σας έρθει η αντίστοιχη ειδοποίηση, ώστε να κατέβει αυτόματα. Ο δεύτερος τρόπος είναι να την κατεβάσετε από το το επίσημο φόρουμ της MIUI.Λογικά η έκδοση αυτή θα βγει και στο Xiaomi.eu, οπότε μπορείτε να δείτε και εκεί.

Διαβάστε επίσης: Τελικά έρχεται το Xiaomi Redmi Note 5! Δείτε με τι χαρακτηριστικά και πότε!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο