25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Τόσο κοστίζει ο κινητήρας μιας Lamborghini Aventador!

Η πρώτη απάντηση στην ερώτηση «ποια είναι η τιμή για τον V12 κινητήρα της Lamborghini Aventador των 6500 κ.εκ.» είναι η: Πολλά περισσότερα από το καθημερινό μας αυτοκίνητο. Όμως τα πράγματα δεν είναι απλά.

Θα αγοράζατε ένα μοτέρ από Lamborghini Aventador μέσω eBay; Αν ναι πόσα θα πληρώνατε;

Τον V12 των 6500 κ.εκ. πουλά, μέσω του eBay, μια εταιρεία με έδρα το Rancho Cordova της Καλιφόρνια, που ειδικεύεται στην πώληση ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με τον πωλητή, το ιταλικό εξωτικό αυτοκίνητο είχε περίπου 16.000 χλμ. στο οδόμετρο όταν αφαιρέθηκε το μοτέρ το 2012, δεν έχει ζημιά και είναι λειτουργικό.

Η αγγελία δεν αναφέρει τον λόγο που «βγήκε» το μοτέρ αλλά αναφέρει πως δεν υπήρχαν σφάλματα ή προβλήματα. Μάλιστα ο V12 συνοδεύεται από «Εγγύηση αντικατάστασης 90 ημερών».

Όσο για το πόσο κοστίζει η εταιρία από το Rancho Cordova ζητά 56.335 ευρώ ή 60.000 δολάρια. Σας θυμίζουμε πως μπορεί να έχει συντηρηθεί αλλά δεν έχει δουλέψει κανονικά από το 2012 και δεν έχει κιβώτιο ταχυτήτων για να αξιοποιηθεί σε κάποιο project. Άρα μένει να τον αγοράσει κάποιος που έχει ήδη μία Aventador, ή θέλει να δημιουργήσει κάποιο έργο τέχνης.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Βέβαια να μην ξεχνάμε πως η πώληση γίνεται στην Αμερική οπότε μπορεί να δούμε τον V12 να βρίσκεται… μέσα σε κάποιο Hot Rod ή κάποιο άλλο Custom αυτοκίνητο, ακόμη και σε κάποια παλαιότερη Lamborghini.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο