15.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Του απαγόρευσε την είσοδο γιατί.. έτρωγε «υπερβολικά πολύ»

Ένας Κινέζος live streamer φαγητού καταγγέλλει ότι του απαγόρευσαν την είσοδο σε εστιατόριο με μπουφέ «όσο μπορείς να φας» επειδή έτρωγε πάρα πολύ.

Ο “Mr. Kang”, όπως είναι γνωστός, διαμαρτυρήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Hunan TV για τον αποκλεισμό του από το εστιατόριο θαλασσινών μπάρμπεκιου “Handadi Seafood BBQ Buffet” στην Τσάνγκσα ύστερα από μερικά γεύματα, κατηγορώντας τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης για διακρίσεις σε βάρος των ανθρώπων που τρώνε μεγάλες ποσότητες.

Εστιατόριο με μπουφέ «όσο μπορείς να φας» απαγόρευσε την είσοδο σε πελάτη που έτρωγε «υπερβολικά πολύ»

«Μπορώ να φάω πολύ, είναι αυτό λάθος;» αναρωτιέται, τονίζοντας ότι δεν πέταξε τίποτα από όσα πήρε από τον μπουφέ, καταναλώνοντάς τα όλα.

Ο επιχειρηματίας του εστιατορίου απάντησε στο ίδιο κανάλι πως ο “Mr. Kang” έτρωγε «υπερβολικά πολύ» σε βαθμό που η επιχείρηση έχανε χρήματα. «Κάθε φορά που έρχεται, χάνω μερικές εκατοντάδες γουάν», δήλωσε. «Ακόμα και όταν πίνει γάλα σόγιας μπορεί να πιει 20 με τριάντα μπουκάλια. Όταν τρώει χοιρινά ποδαράκια, εξαφανίζει έναν ολόκληρο δίσκο. Και όσο για τις γαρίδες, συνήθως οι άνθρωποι χρησιμοποιούν λαβίδες για να πάρουν μερικές, αυτός τις παίρνει όλες με την πιατέλα».

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Εξοργισμένος ο ιδιοκτήτης ανακοίνωσε «στον αέρα» πως θα απαγορεύσει την είσοδο, όχι μόνο στον Mr Kang, αλλά και σε όλους τους άλλους live-streamers (σ.σ που μεταδίδουν ζωντανά τα γεύματά τους στους ακολούθους τους στο διαδίκτυο).

Η ιστορία έγινε viral στις κινεζικές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και το ρεπορτάζ «μετρά» ήδη πάνω από 250 εκατομμύρια θεάσεις στο Weibo. Στα σχόλια οι απόψεις διίστανται για το ποιος από τους δυο έχει «περισσότερο δίκιο».

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο