25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Βρες καλύτερη τιμή και έλα να το συζητήσουμε… Στα 106€ κομπλέ από Ευρώπη!!! 3D εκτυπωτής TWO TREES BLUER 235*235*280mm Print Size with TMC2208 Silent Driver!

Πάντα μα πάντα φιλτράρω για εσάς και σας φέρνω μόνο τις καλύτερες προσφορές και όχι σωρό… Μια ΦΟΒΕΡΗ προσφορά σας έχω σήμερα (αν σκεφτείς ότι από το Banggood με σημερινό κουπόνι βγαίνει στα 147€ + μεταφορικά )  για να μπορέσετε όλοι να ξεκινήσετε το spοrt της 3D εκτύπωσης με το ελάχιστο κόστος και την καλύτερη για την τιμή ποιότητα.

Οπότε αν θέλεις 3D εκτυπωτή την λύση στην έχω εδώ!

TWO TREES BLUER 3D Printer DIY Kit Sheet Metal Structure Silent Printing 235*235*280mm Build Volume High Precision with 3.5 Inch Touchscreen Heated Bed Resume Print Filament Run Out Detection Function 4G TF Card PLA Sample Filament 10m σε τιμή;;; 106€ κομπλέ με τα μεταφορικά από την Γερμανική αποθήκη του Cafago. Ασφαλώς χωρίς κανένα τελωνείο και σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας.

Link: http://bit.do/TWO-TREES-BLUER-3D-Printer

[signoff]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο