25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Xiaomi 12: Η οθόνη του θα είναι από τις καλύτερες στην αγορά!

Υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι η ιστορία του περασμένου έτους θα επαναληφθεί και η Xiaomi θα είναι η πρώτη που θα παρουσιάσει τη ναυαρχίδα της νέας σεζόν. Θα πρέπει να μιλήσουμε για το Xiaomi 12 ως το πρώτο smartphone με Snapdragon 898. Με την προϋπόθεση ότι κάποιος άλλος κατασκευαστής δεν είναι μεταξύ των αγαπημένων της Qualcomm.

Με το κύριο πλεονέκτημα που θα ποντάρει η εταιρεία, όλα είναι ξεκάθαρα. Μιλάμε για τον Snapdragon 898, που θα είναι ο κανόνας για τα flagships του 2022. Τι γίνεται με τα άλλα χαρακτηριστικά; Η οθόνη θα πρέπει επίσης να επιτρέπει στο gadget να θεωρείται κορυφαίο. Πηγές δικτύου λένε ότι το Xiaomi 12 θα βασίζεται και πάλι σε ένα πάνελ AMOLED 2K.

Ο ρυθμός ανανέωσης, φυσικά, θα είναι προχωρημένος, αλλά δεν θα πειραματιστούν με την κάμερα υποοθόνης εδώ. Το μπροστινό πάνελ θα πρέπει να είναι αρκετά στάνταρ για τις μέρες μας: καμπύλες άκρες και μπροστινή κάμερα σε μια μινιατούρα τρύπα. Φυσικά, τα bezels περιμετρικά της οθόνης θα είναι μικρά.

Οι κορυφαίες φιλοδοξίες του Xiaomi 12 μπορεί να πληγούν από την έλλειψη προστασίας από την υγρασία και όχι από την καλύτερη κάμερα στην αγορά. Δεν είναι ακόμα σαφές εάν το smartphone θα προσφέρει υποστήριξη οπτικού ζουμ ή όχι. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι για τα περισσότερα χαρακτηριστικά του θα βγει ως ελκυστική λύση, αλλά η τύχη του θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την τιμή. Εξετάζοντας την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας για συσκευές κορυφαίας τεχνολογίας, είναι δύσκολο να περιμένουμε μια χαμηλή τιμή.

 

Η XIAOMI ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΓΟΡΑ SMARTPHONE

Ο Lu Weibing, γενικός διευθυντής της μάρκας Redmi της Xiaomi, μίλησε πρόσφατα για σχέδια ανάπτυξης της επιχείρησης smartphone στην εγχώρια κινεζική αγορά.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Canalys, το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, περίπου 78,8 εκατομμύρια smartphone πουλήθηκαν στη ΛΔΚ, ποσοστό 5% λιγότερο από ό,τι πριν από ένα χρόνο. Κορυφαίος είναι η Vivo με μερίδιο περίπου 23%. Ακολουθούν οι Oppo και Honor, που καταλαμβάνουν το 21% και το 18% της κινεζικής αγοράς, αντίστοιχα. Η Xiaomi βρίσκεται τώρα στην τέταρτη θέση με 14%.

Ο Weibing είπε ότι ο ιδρυτής της Xiaomi Lei Jun έδωσε αυστηρές οδηγίες για να οδηγήσει την εταιρεία στην ηγετική θέση στην αγορά smartphone της ΛΔΚ μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

Σημειώνεται ότι για αυτό η Xiaomi θα αναπτύξει ενεργά ένα δίκτυο λιανικής. Γεγονός είναι ότι στην Κίνα, περίπου το 70% των αγορών τηλεφώνου γίνονται μέσω κανονικών καταστημάτων εκτός σύνδεσης.

Τώρα το τοπικό δίκτυο Xiaomi έχει περίπου 10 χιλιάδες καταστήματα. Μέσα σε τρία χρόνια ο αριθμός τους θα αυξηθεί στις 30 χιλιάδες. Αλλά ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, όπως λένε οι παρατηρητές, θα είναι δύσκολο για την εταιρεία να αποσπάσει τους ανταγωνιστές της.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο