25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Xiaomi Mi 10 – Σύντομα να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση. Δείτε τι μόλις μάθαμε!

Στην Ετήσια Τεχνολογική Σύνοδο Κορυφής Snapdragon το πρωί, με την επίσημη κυκλοφορία του Snapdragon 865, ο Lin Bin, συνιδρυτής και αντιπρόεδρος του ομίλου Xiaomi, ανακοίνωσε ότι το Xiaomi 10 θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους, στη δέκατη επέτειο της Xiaomi. Η ναυαρχίδα θα είναι με το Snapdragon 865.

Μετά την ανακοίνωση των ειδήσεων, ένας Mi Fan σχολίασε το επίσημο δημόσιο tweet της Xiaomi: “Πότε θα κυκλοφορήσει το Mi 10; Είμαι κάτοχος ενός Mi 6 και περιμένω να αλλάξω το τηλέφωνο! “Στη συνέχεια, ο αξιωματούχος της Xiaomi απάντησε και είπε:” Hey, περιμένετε τα νέα “.

Στην πραγματικότητα, νωρίς σήμερα το πρωί, ο Wang Teng, διευθυντής προϊόντων της Xiaomi Company, δήλωσε σαφώς στην αλληλεπίδραση με τους χρήστες ότι η άφιξη του Xiaomi 10 είναι βέβαιο και ότι όσοι έχουν ακόμα και Mi 6, είναι σίγουρο ότι θ’ αλλάξουν τα κινητά τους.

Είναι κατανοητό ότι ο Snapdragon 865 κατέχει την πρώτη θέση στο στρατόπεδο του Android από την άποψη της CPU, GPU, AI και φωτογραφικής μηχανής. Η πλατφόρμα Snapdragon 865 έχει διπλάσια απόδοση υπολογιστών AI από την προηγούμενη έκδοση και υποστηρίζει ακόμη και δυνατότητες υπολογιστικής εικόνας έως 200 εκατομμύρια pixel ανά δευτερόλεπτο όπως και εγγραφή βίντεο 8K@30fps.

Ταυτόχρονα, ο Snapdragon 865 θα είναι εξοπλισμένος με βάση Snapdragon X55 5G, υποστηρίζει διπλή λειτουργία NSA / SA, υποστηρίζει όλους τους τρόπους 2G / 3G / 4G / 5G, υποστηρίζει Sub-6GHz / mmWave, TDD / FDD, NSA / SA , DSS (δυναμική κοινή χρήση φάσματος), συνάθροιση φορέα και με ταχύτητα λήψης μέχρι και 3,7 Gbps.

Προς το παρόν, λίγα είναι γνωστά σχετικά με τις άλλες βασικές πληροφορίες διαμόρφωσης του Xiaomi Mi 10, αλλά πιστεύεται ότι όσο περνάει ο καιρός, περισσότερα νέα θα εμφανιστούν και θα έρθουν μαζί για να δώσουν προσοχή.

 

[signoff]

 

Πηγή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο