25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Xiaomi Mi A3 – Άρχισε να λαμβάνει την ενημερωμένη έκδοση Σεπτεμβρίου παγκοσμίως με επιδιορθώσεις σφαλμάτων και βελτιωμένη ασφάλεια!

Το Xiaomi Mi A3 της Xiaomi είναι το τελευταίο της τηλέφωνο με Android One. Κυκλοφόρησε το 2019, το Mi A3 βρίσκεται στο τελευταίο έτος υποστήριξης, αλλά η Xiaomi συνέχισε να του παρέχει μηνιαίες ενημερώσεις και συνήθως στην ώρα τους.

Η νεότερη ενημέρωση που προσγειώνεται στο Mi A3 είναι η ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Σεπτεμβρίου. Το OTA φτάνει στη συσκευή Android One με την ονομασία κατασκευής “V12.0.14.0 RFQMIXM”, δείχνοντας ότι είναι μια ενημέρωση για το παγκόσμιο μοντέλο του τηλεφώνου. Όπως είναι τυπικό με τις ενημερώσεις Android One, η ενημερωμένη έκδοση κώδικα Σεπτεμβρίου είναι ελαφριά, με μόλις 39,74 MB. Το changelog δεν είναι επίσης ενδιαφέρον, καθώς το patch λέγεται ότι διορθώνει σφάλματα και βελτιώνει την ασφάλεια.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Αυτή η ενημέρωση κυκλοφορεί ήδη δημόσια στους κατόχους του παγκόσμιου μοντέλου του Mi A3. Οι ιδιοκτήτες του ευρωπαϊκού μοντέλου του τηλεφώνου αναμένουν ότι ένα παρόμοιο OTA θα φτάσει στα τηλέφωνά τους κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο