25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Xiaomi MI Note 4 – Έρχεται με εντυπωσιακή εμφάνιση και ανάλογα χαρακτηριστικά!

Τον Σεπτέμβριο η Xiaomi μας παρουσίασε το Mi Note 3. Η σειρά μέχρι και το Mi Note 2 τουλάχιστον και βάση τα χαρακτηριστικά που είχε (Snapdragon 821), ήταν ναυαρχίδα, ενώ το Mi Note 3 μας ήρθε με τον Snapdragon 660, ένα πολύ καλό επεξεργαστή, αλλά top στα mid-range. Τώρα κυκλοφόρησαν εικόνες για το επερχόμενο μοντέλο, το Mi Note 4, που φαίνεται να είναι ένα πολύ ωραίο πλήρους οθόνης κινητό.

Το πρώτο πράγμα που μπορεί να πει κανείς όταν πρωτοβλέπει το κινητό είναι….Α, αυτό δεν είναι το Huawei Mate 10 Pro!? Η αλήθεια είναι ότι το θυμίζει αρκετά….

Σύμφωνα λοιπόν με τις φωτογραφίες, το Mi Note 4 θα έχει μία οθόνη 6 ιντσών, με αναλογία 18:9, πλήρους οθόνης, ενώ θα είναι FHD. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, έχει λίγο περιθώριο πάνω και κάτω, ενώ στο πλάι δεν έχει καθόλου. Επίσης βλέπουμε ν’ απουσιάζει το home button, ενώ θα χρησιμοποιεί σαν προστασία Corning Gorilla 6th glass.

Για επεξεργαστή θα έχει τον Snapdragon 636 ή Snapdragon 632, MIUI 10 που θα βασίζεται σε Android 8.0 Oreo, που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος. Όπως σας έχουμε αναφέρει η νέα έκδοση της MIUI αναμένεται να υποστηρίζει WSN, AI και AR. Το Mi Note 4 αναμένεται να έρθει σε κάμποσες εκδόσεις που θα είναι 4GB RAM/32GB ROM ή 6GB RAM/64GB ROM. Το κινητό φυσικά θα μπορεί να δεχθεί και microSD μέχρι και 128GB, ώστε να μπορείτε να επεκτείνεται περιατέρω τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο.

Από θέμα κάμερας, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, το Xiaomi MI Note 4 θα έχει διπλή πίσω κύρια κάμερα με αισθητήρα 13MP+8MP και διπλό LED flash. Η μπροστινή κάμερα αναμένετε να είναι με αισθητήρα 13MP, που θα μπορεί να τραβάει πάρα πολύ καλές selfies.

Διαβάστε επίσης: Xiaomi Redmi Note 5 Pro – Αποκτήστε το δωρεάν μέσω giveaway!

Όπως σας είπα και πιο πάνω, το Xiaomi MI Note 4, τουλάχιστον το πίσω μέρος του κινητού, θυμίζει πάρα πολύ το Huawei Mate 10, καθότι και τα δύο έχουν κυρτές άκρες, οι κύριες πίσω κάμερες είναι στο κέντρο, με το διπλό LED flash light δίπλα. Οπότε όταν τελικά βγει, εάν βγει με αυτή την σχεδίαση, δεν ξέρω εάν μπορεί να επηρεάσει την αποδοχή του από τον κόσμο.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο