25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

17 Νοεμβρίου θα μας παρουσιάσει η Amazfit το νέο Zepp Z!

Ενώ το έξυπνο ρολόι Zepp Z από την Huami εξακολουθεί να είναι κάπως κρυμμένο στις σκιές, ειδικά όσον αφορά τις προδιαγραφές και την τιμή του, ο κινεζικός OEM έχει τουλάχιστον πειράξει το σχεδιασμό του λίγο περισσότερο και υποδηλώνει ότι το Zepp Z θα έρθει με ένα «καινοτόμο τρόπο διαχείρισης της υγείας».

Η Huami φημίζεται για τις τεχνολογίες που σχετίζονται με την υγεία, όπως το BioTracker για τον έλεγχο του καρδιακού ρυθμού του χρήστη, το SomnusCare για παρακολούθηση της ποιότητας του ύπνου και το OxygenBeats για τη μέτρηση των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα (εδώ βέβαια θέλει δουλειά…!).

Είναι πιθανό ότι το Zepp Z θα είναι πιο αθλητικό smartwatch, βάση σε ένα από τα βίντεο προώθησης, να περιλαμβάνει μια σύντομη ματιά στο έξυπνο ρολόι μεταξύ των επεξεργασιών των ανθρώπων που τρέχουν και κολυμπούν. Ένα άλλο κλιπ προώθησης αποκάλυψε την συγκεκριμένη ώρα ημερομηνίας κυκλοφορίας (17:00 GMT στις 17 Νοεμβρίου), ενώ το τελευταίο teaser μας δείχνει το Zepp Z χωρίς να το εμφανίζει πλήρως (βλ. Παρακάτω).

Το πιο πρόσφατο κλιπ δείχνει την κυκλική σχεδίαση του Zepp Z και των τριών φυσικών κουμπιών, μαζί με ένα πιθανό δερμάτινο λουράκι και μεταλλικό περίβλημα. Είναι σαφώς ένα premium προϊόν από την Huami και πιθανότατα θα έχει υψηλότερες τιμές από το Zepp E που έχει σαν στόχο τη μόδα, το οποίο κοστίζει 249 €. Το ενσωματωμένο GPS θα ήταν σίγουρα μια ευπρόσδεκτη προσθήκη, μαζί με τη συμπερίληψη των βραβευμένων καινοτομιών υλικού της εταιρείας και των εργαλείων υγείας και φυσικής κατάστασης.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο