27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

49 εκ βίντεο έσβησε το TikTok μόνο το 2ο εξάμηνο του 2019, κυρίως στην Ινδία!

Το TikTok δημοσίευσε μια έκθεση διαφάνειας για το δεύτερο εξάμηνο του 2019 (Ιούλιος έως Δεκέμβριος 2019), όπου περιγράφει λεπτομερώς το αίτημα της κυβέρνησης για βίντεο εκτός σύνδεσης και την διαγραφή των βίντεο που παραβιάζουν τις πολιτικές της εταιρείας.

Το TikTok είπε ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, περισσότερα από 16 εκατομμύρια βίντεο που παραβίασαν τις οδηγίες της κοινότητας διαγράφηκαν στην Ινδία, καθιστώντας τη χώρα με τα περισσότερα διαγραμμένα βίντεο. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η εταιρεία διέγραψε περισσότερα από 49 εκατομμύρια βίντεο, αντιπροσωπεύοντας το 1% του συνολικού αριθμού βίντεο που δημοσιεύτηκαν στην πλατφόρμα.

Η εταιρεία δεν αποκάλυψε τη φύση των βίντεο, αλλά είπε ότι το σύστημα AI κατάργησε το 98,2% των βίντεο πριν οι χρήστες αναφέρουν τα βίντεο. Το TikTok πρόσθεσε επίσης ότι το 89,4% αυτών των διαγραμμένων βίντεο δεν έλαβε καμία προβολή σελίδας.

Η Ινδία βρίσκεται επίσης στην πρώτη θέση όσον αφορά τα κυβερνητικά αιτήματα για τις πληροφορίες χρήστη και διαγραφή περιεχομένου. Οι αρχές της Ινδίας ζήτησαν από το TikTok να παράσχει 302 δεδομένα χρηστών και 30 διαγραφές περιεχομένου το δεύτερο εξάμηνο του 2019.

Όπως σας έχουμε αναφέρει εδώ και λίγο καιρό, το TikTok απαγορεύεται τώρα στην Ινδία. Πριν απαγορευτεί, αυτή η σύντομη εφαρμογή βίντεο είχε περισσότερους από 200 εκατομμύρια χρήστες στην Ινδία.

 

[signoff]

 

Πηγή: www.ithome.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο