24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έρχεται το Xiaomi Mi Note 4 με πλήρη οθόνη και Snapdragon 670

Πιστεύω θα έχετε καταλάβει ότι η νέα μόδα είναι τα κινητά πλήρους οθόνης. Όλες οι εταιρείες έχουν να δείξουν από τουλάχιστον ένα μοντέλο που να έχει τέτοια χαρακτηριστικά, δηλαδή αναλογία οθόνης 18:9. Η Xiaomi Μάλιστα εκτός από την ναυαρχίδα Mi Mix, μας παρουσίασε τα Redmi 5 & Redmi 5 Plus που είναι midrange κινητά. Η σειρά όμως Mi Note και ειδικότερα το Mi Note 3 δεν είναι αυτής της φιλοσοφίας, οπότε θέλει αλλαγή. Το κινητό παρότι είναι πολύ καλό, με την καλύτερη κάμερα απ’ όλα τα κινητά της Xiaomi και ακόμα και από πολλά iPhone, δεν έχει την απήχηση που θέλει η εταιρεία. Έτσι ήδη έχουν εμφανιστεί φήμες για το επόμενο μοντέλο που θα βγει, το Mi Note 4! Δείτε λοιπόν τι μάθαμε ….

Κατ’ αρχάς το Mi Note 4 σίγουρα θα είναι full screen κινητό. Ο γνωστός Roland Quant αποκάλυψε στο Twitter ότι η Qualcomm κάνει ήδη δοκιμές του Snapdragon 670 πάνω σ’ ένα πρωτότυπο, ενώ δίνει και με τι χαρακτηριστικά είναι αυτό το πρωτότυπο. Έτσι μαθαίνουμε ότι διαθέτει 4GB / 6GB LPDDR4X μνήμη RAM, me 64GB 5.1 eMMC flash μνήμη για εσωτερικό χώρο, 2560 × 1440 ανάλυση, με πίσω κύρια κάμερα στα 22.6MP και μπροστινή 13MP.

 

Όσο για το τι χαρακτηριστικά θα έχει ο Snapdragon 670, σας τα γράφαμε πριν λίγο. Έτσι βάση αυτά που μάθαμε, ο 670 θ’ αναβαθμιστεί σε Samsung 10nm lp διαδικασία, θα υποστηρίζει 4Κ οθόνες, θα έχει πολύ καλύτερη διαχείριση της ενέργειας, λόγο ότι θα είναι εφοδιασμένος με 2 Kryo 360 φοβερούς πυρήνες και 6 Kryo low-power πυρήνες, Adreno GPU της 6ης σειράς. Ο Snapdragon 670 υπολογίζεται ότι θ’ αρχίσει να κατασκευάζεται μαζικά το πρώτο τρίμηνο του 2018, ενώ το 2ο θα τον βρούμε στα κινητά.

Το Mi Note 4 αναμένεται να συνεχίσει την σειρά των Mi Note, αλλά σε full screen πια μορφή. Έτσι αναμένεται το μπροστινό μέρος  να είναι πλήρους οθόνης, το πίσω να θυμίζει Mi7, ενώ ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τον σαρωτή δαχτυλικού αποτυπώματος.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy S9 Plus – νέα φωτογραφία υψηλής ευκρίνειας με προστατευτικό κάλυμμα κυκλοφόρησε.

Πρόσφατα μάθαμε ότι και η Xiaomi προσπαθεί να φέρει τον σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Το εάν θα το καταφέρει ή όχι θα το δείξει ο χρόνος. Πάντως πιστεύουμε ότι το Mi Note 4 θα βγει σίγουρα με μερικά πολύ ωραία νέα χαρακτηριστικά. Υπομονή λοιπόν μέχρι το 2ο τρίμηνο όπου αναμένεται να το δούμε.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο