16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΟΤΕ, COSMOTE, WIND, VODAFONE: Τα δωρεάν τηλέφωνα Εξυπηρέτησης Πελατών που πρέπει να γνωρίζετε

Όταν θέλεις να δηλώσεις μια βλάβη σε μια τηλεφωνική εταιρία και ψάχνεις τη δωρεάν τηλεφωνική κλήση, είναι δύσκολο να τη βρεις διότι οι εταιρίες έχουν καλά «κρυμμένα» τα δωρεάν νούμερα για να τους καλέσεις και να πεις το πρόβλημά σου. Οπότε, είναι μια καλή ευκαιρία να σου γράψω εδώ όλα τα τηλέφωνα ΒΛΑΒΩΝ των τηλεφωνικών εταιριών (OTE, Cosmote, Wind, Vodafone κτλ), που είναι δωρεάν, είτε κάνεις κλήση από κινητό ή σταθερό τηλέφωνο.

Όπως μαθαίνουμε από το Techvalue, μετά από χιλιάδες παράπονα και καταγγελίες, ο συνήγορος του πολίτη, το 2018 έκανε μία σημαντική παρέμβαση. Ειδικότερα, όλες οι εταιρίες τηλεπικοινωνιών όπως ΟΤΕ, Vodafone και Wind είναι πλέον υποχρεωμένες να παρέχουν προς τους πελάτες τους δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών για βλάβες. Πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης:

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Τηλέφωνα Βλαβών-Εξυπηρέτησης πελατών (Χωρίς Χρέωση)

Vodafone: 13840
ΟΤΕ: 13788
Cosmote: 13738
Cyta: 13811
Forthnet: 13731
Wind: 13700

Tip: Ακόμα και βλάβη να μην έχεις και θέλεις να κάνεις κάποια άλλη ερώτηση, όταν πάρεις στις ΒΛΑΒΕΣ και τους πεις το πρόβλημά σου, ο υπάλληλος θα σε συνδέσει να μιλήσεις με τον αρμόδιο. Οπότε, πάλι δωρεάν θα μιλήσεις, ασχέτως αν κάλεσες στις βλάβες.

[signoff]

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο