23.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

4η η Xiaomi σε αποστολές κινητών στην Κίνα.

Σήμερα είναι 31 Δεκεμβρίου 2017, τελευταία ημέρα του έτους, οπότε από σήμερα και μετά θα δούμε αρκετά στατιστικά και απολογισμούς από όλες τις εταιρείες σε αποστολές, πωλήσεις και γενικώς πως τα πήγαν μέσα στο 2017 που ετοιμάζεται να μας χαιρετήσει σε λίγες ώρες. Ένας από αυτούς τους απολογισμούς είναι και ο αριθμός αποστολών κινητών τηλεφώνων στην Κίνα για το 2017. Μην ξεχνάτε ότι η Κίνα είναι η πρώτη αγορά παγκοσμίως με την Ινδία 2η και τις ΗΠΑ στην τρίτη θέση πια! Ας δούμε όμως πως πήγαν οι διάφορες εταιρείες.

Βάση των επίσημων στοιχείων που κυκλοφόρησαν πριν λίγο, η Huawei έστειλε 153 εκατομμύρια συσκευές, ένα νούμερο ελαφρώς πιο υψηλό από το 2016, όπου είχε μόλις 139 εκατομμύρια συσκευές. Η διαφορά στο νούμερο αυτό δείχνει ότι η Huawei τα πήγε καλύτερα φέτος, αφού κατάφερε ν’ αυξήσει τις αποστολές της κατά 10% περίπου.

Δεύτερος στην πεντάδα είναι η εταιρεία OPPO, με αποστολές άνω των 100 εκατομμυρίων φέτος, ενώ αναμένεται να είναι στα 120 εκατομμύρια συσκευές τελικά, δείχνοντας έτσι μία αύξηση κατά 26%.

Τρίτος στη πεντάδα είναι η Vivo, όπου με μία 98 εκατομμύρια συσκευές περίπου, αναμένεται να εμφανίσει μία αύξηση σε σχέση με πέρυσι κατά 19%.

Στην τέταρτη θέση θα βρούμε την Xiaomi, όπου με 92 εκατομμύρια αποστολές περίπου φέτος, παρουσιάζει σε σχέση με πέρυσι την εντυπωσιακή αύξηση του 59%! Δεν ξέρω εάν θα συνεχίσει έτσι, αλλά εάν συνεχίσει αναμένεται να τα σαρώσει όλα και όλους!

Ο πέμπτος στην λίστα είναι μία εταιρεία που σίγουρα είναι άγνωστη Ελλάδα αλλά και σε πολλούς άλλους, αφού είναι η εταιρεία Techno. Η εταιρεία αυτή είναι γνωστή στην Κίνα σαν τον “βασιλιά των κινητών τηλεφώνων στην ηπειρωτική Αφρική”.

Διαβάστε επίσης: Η Xiaomi μέσα στα επόμενα δύο χρόνια θα είναι με ειδική ναυαρχίδα στις ΗΠΑ

Σύμφωνα με τον Mocha, 40 εκατομμύρια έξυπνα τηλέφωνα στέλνονταν στα στατιστικά στοιχεία, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν 80 εκατομμύρια από αυτά τα μηχανήματα, και αν προσθέσουν επάνω, θα πρέπει να καταστούν τα τρία πρώτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο