18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εάν έχετε Samsung Galaxy Note 8, μην το αφήσετε να πέσει στο 0% γιατί δεν θα ξανανοίξουν ποτέ!

Απ’ ότι φαίνεται η Samsung πάντα πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα με τις μπαταρίες που βάζει στα κινητά της. Ειδικότερα η σειρά Note είναι από τις πιο “ταλαιπωρημένες” αναφορικά με τις μπαταρίες. Μην ξεχνάτε ότι πέρυσι η Samsung αναγκάστηκε ν’ αποσύρει όλη την σειρά Note 7 από την αγορά με ζημιά δις δολαρίων επειδή η μπαταρία είχε “εκρηκτικές” ιδιότητες, με αποτέλεσμα να ήταν άκρως επικίνδυνα για τον χρήστη αλλά και για τους γύρω του. Τώρα μαθαίνουμε ότι και η σειρά Note 8 έχει σοβαρά προβλήματα με την μπαταρία της!

Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν πάρα πολλές αναφορές στο διαδίκτυο από κατόχους κινητών Samsung Galaxy Note 8, ότι αντιμετώπιζαν ένα σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία του κινητού τους. Για κάποιο περίεργο λόγο που δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής, κάποια Note 8, εάν ο κάτοχος τους ξέχναγε να τα φορτίσει και η μπαταρία έπεφτε στο 0%, δεν μπορούσαν να επαναφορτιστούν. Μάλιστα, παρόλο που οι κάτοχοι τους τ’ άφησαν με τις ώρες στον φορτιστή μήπως και πάρουν μπρος, τα μόνα σημάδια που είδαν ήταν να ζεσταίνεται απλώς λίγο η μπαταρία ή να εμφανίζεται ο κύκλος φόρτισης, χωρίς όμως στο τέλος να επανέρχεται σε λειτουργία το κινητό!

Η Samsung, βλέποντας και αναγνωρίζοντας το πρόβλημα, έχει ξεκινήσει ήδη ν’ αντικαθιστά τις συσκευές που έχουν εμφανίσει τον εν λόγο πρόβλημα, ενώ έχει ξεκινήσει τις δικές της έρευνες, χωρίς να έχει όμως ανακοινώσει επίσημα κάτι μέχρι στιγμής! Μία εικασία είναι ότι το πρόβλημα μπορεί να οφείλετε σε λάθος του λογισμικού λόγο της πρόσφατης αναβάθμισης των εκδόσεων με επεξεργαστή Snapdragon 835 (ΗΠΑ).

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy S9 Plus – νέα φωτογραφία υψηλής ευκρίνειας με προστατευτικό κάλυμμα κυκλοφόρησε.

Το σίγουρο είναι ότι πολλοί θα περιμένουν με αγωνία την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας αφού μπορεί να εμφανιστεί και στη δικιά τους συσκευή. Σύσταση μας πάντως είναι να μην αφήνετε την μπαταρία της συσκευή σας να πέφτει κάτω από το 20%. Εμείς πάντως μόλις μάθουμε κάτι νεώτερο θα σας το ανακοινώσουμε!

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Με το νέο έτος να περιμένετε και άλλους διαγωνισμούς με φοβερά δώρα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο