20.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στο 1/3 της ΤΙΜΗΣ της Ελληνικής Αγοράς!!! Στα 65€ Από Ευρώπη!!! Ποδήλατο Γυμναστικής Geemax Folding Exercise Bike Magnetic Resistance

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ… τσέκαρε το η χαμηλότερη τιμή Ελλάδας είναι 200€!!! Το χτυπάς…

Χαρακτηριστικά:

Από Χάλυβα με Επενδυμένες λαβές με αφρό PU, Άνετη φαρδιά σέλα, Ρυθμιζόμενο ύψος σώματος και καθίσματος με κλίση, Αντιολισθητικά πεντάλ με κούμπωμα αγκίστρου, Σταθερή κατασκευή με λαβές τιμονιού και άνετη αναδιπλούμενη πλάτη , Ενσωματωμένοι τροχοί μεταφοράς, Συμπαγής μεταλλικός σκελετός.

Δυνατά σημεία:
【Τεχνολογία πυρήνα】Μαγνητικό σύστημα πέδησης με πολύ ακριβή έλεγχο φορτίου και τεχνολογία c, αυλακωτός ιμάντας χωρίς συντήρηση, για εξασφάλιση άνεσης και ανθεκτικότητας., Μάζα αδράνειας περίπου 5 kg που εξασφαλίζει τέλεια κεντρική θέση και δυναμική υψηλή κίνηση
【IGITAL MONITOR】 Η μεγάλη, εύχρηστη οθόνη LCD είναι εύκολο να ελεγχθεί και διαθέτει σύστημα αρίθμησης, εύκολο στην προσαρμογή κάθε στοιχείου. Η οθόνη LCD εμφανίζει SCAN, χρόνο, ταχύτητα, απόσταση, θερμίδες, χιλιομετρητή, παλμό.
【10 ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ】 Το ποδήλατο γυμναστικής μπορεί να προσομοιώσει το περιβάλλον οδήγησης επίπεδου δρόμου, βουνού και μεγάλης κλίσης για να καλύψει τις ανάγκες διαφορετικής σωματικής διάπλασης και διαφορετικών αθλητικών σταδίων. 1-3 επίπεδα άσκησης καρδιάς και πνευμόνων, κατάλληλο για ζέσταμα ή άτομα με κακή σωματική διάπλαση. 4-6 επίπεδα μέτριας αντίστασης στην καύση λίπους για βοήθεια, κατάλληλα για άτομα με φυσική κατάσταση. 7-10 επίπεδα μυών ενδυνάμωσης υψηλής αντίστασης, κατάλληλα για άτομα με καλύτερη σωματική δύναμη.
【Ήσυχο και ασφαλές】Το ποδήλατο γυμναστικής χρησιμοποιεί εσωτερικό μαγνητικό σφόνδυλο ελέγχου, ο οποίος είναι πιο ανθεκτικός και βουβός. Σε σύγκριση με τα συνηθισμένα ποδήλατα γυμναστικής, η αντίσταση ελέγχεται από τον μαγνητικό τροχό ελέγχου, ώστε η άρθρωση να μην τραυματίζεται.
【Μέτρηση καρδιακού παλμού】 Παρακολουθήστε τον καρδιακό σας ρυθμό σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε έγκαιρα τις κινήσεις σας ανάλογα με τον καρδιακό σας ρυθμό για να σας παρέχετε υγιή άσκηση.
【Ρυθμιζόμενη και δερμάτινη σέλα ποδηλάτου PU】Μαξιλάρι καθίσματος ποδηλάτου με διάτρητο αφρό μνήμης υψηλής πυκνότητας για άνεση, ρυθμιζόμενο και γρήγορο στέγνωμα.
Εύκολη ρύθμιση του καθίσματος πάνω-κάτω ανάλογα με το δικό σας ύψος και βάρος. (7 επίπεδα σε ύψος)
【Εύκολη αποθήκευση】 Ο πείρος ασφάλισης σάς επιτρέπει να διπλώνετε εύκολα τον πάγκο και να τον αποθηκεύετε μετά την προπόνηση. Αυτή η σανίδα μπορεί επίσης να μεταφερθεί οπουδήποτε θέλετε, χάρη στον συμπαγή σχεδιασμό της.
【Εύκολη συναρμολόγηση】Ακολουθήστε τις οδηγίες και χρειάζονται λιγότερο από 5 λεπτά για να συναρμολογήσετε το μηχάνημα κοιλιακών, εύκολο να διπλώσετε το μηχάνημα όταν δεν χρησιμοποιείται.

ΧΡΗΣΗ:
Το ύψος του καθίσματος μπορεί να ρυθμιστεί αφαιρώντας το κουμπί ρύθμισης και ανυψώνοντας ή κατεβάζοντας το κάθισμα. Αφού επιλέξετε το σωστό ύψος, τοποθετήστε ξανά το κουμπί ρύθμισης και σφίξτε. Το κουμπί ελέγχου τάσης σάς επιτρέπει να αλλάξετε την αντίσταση των πεντάλ. Η υψηλή αντίσταση καθιστά πιο δύσκολο το πετάλι. μια χαμηλή αντίσταση το κάνει πιο εύκολο. Για καλύτερα αποτελέσματα ρυθμίστε την ένταση ενώ το ποδήλατο είναι σε χρήση.

Geemax Folding Exercise Bikes Magnetic Resistance Adjustment Resistance Band and Backrest Adjustable Magnetic Indoor Bike σε τιμή;;; 65€ από την Τσέχικη αποθήκη του Banggood με κουπόνι BG887419 και χωρίς κανένα τελωνείο σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας.
Link: https://bit.ly/3FSmJIu

‼️ Και πάρε επιπλέον έκπτωση μεταφορικών 8$ (~7,1€) αν είσαι VIP 5 στο Banggood‼️
ΠΑΤΑ ΕΔΩ: https://bit.ly/32MIMAo

✅Μπορείς να πάρεις ξανά και ξανά αν θέλεις να κάνεις πάνω από μια αγορές!✅

ΠΡΟΣΟΧΗ

Mini οδηγίες για σωστή παραγγελία.
α) Κάνεις αντιγραφή το κουπόνι (εάν υπάρχει).
β) Πατάς το link.
γ) Επιλέγεις χρώμα, αποθήκη κτλ
δ) Πατάς buy now
ε) Βάζεις κουπόνι (Αν υπάρχει) και πατάς apply
στ) Σβήνεις shipping insurance (αν πληρώνεις με paypal δεν χρειάζεται) και ότι άλλη χαζομάρα σου βάζει εκεί πέρα
ζ) Τσεκάρεις να έχει μέθοδο αποστολής Banggood Express ή EU Priority Line από Κίνα (από Ευρώπη βάζεις ότι
θέλεις, άρα το φθηνότερο)
η) Πατάς place order και πληρώνεις

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
  1. Καλησπέρα σας!

    Αναφορικά για το παραπάνω μαγνητικό ποδήλατο, μαζί με το κουπόνι BG887419,η τελική τιμή του είναι στα 78.82ε και όχι στα 66ε.

    Σας ευχαριστώ

    • Καλησπέρα σας σε όλα τα προϊόντα και τις προσφορές πάντα οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς τα μεταφορικά (καθαρές) είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό (τα μεταφορικά μπορεί να ποικίλουν αναλόγως της περιοχής ή της χώρας παράδοσης μιας παραγγελίας). Αν αφαιρέσετε το κόστος των μεταφορικών θα διαπιστώσετε ότι η τιμή είναι αυτή που περιγράφεται. Προϊόντα που στην τιμή τους περιλαμβάνονται ως ΕΞΤΡΑ προσφορά από το κατάστημα τα μεταφορικά και είναι δωρεάν, τότε η προσφορά μας έχει την επισήμανση ΚΟΜΠΛΕ στον τίτλο της (πράγμα που ασφαλώς μπορείτε να το τσεκάρετε).
      Σας Ευχαριστούμε πολύ για το μήνυμα σας.
      Καλές Γιορτές με υγεία.
      Η ομάδα του iTechNews.gr

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο