20.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

“ΧΑΡΙΣΜΑ” Στα 83€ ΚΟΜΠΛΕ… Bluetooth Ηχείο με 120W!!! BlitzWolf® BW-WA3 Pro με Μπαταρία 16000mah και ΔΕΣ το Live…

ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ EVER… ΔΕΝ αφήνεις να πάει χαμένη αυτή η προσφορά!!!

Θεωρώ πως είναι μια από τις “ΤΙΜΙΕΣ” αγορές και δεν θα μιλήσω για τα 120W “δύναμης” (αυτά μπορείς να τα τσεκάρεις στο βίντεο)… Αυτό που πραγματικά με κερδίζει εκτός από την ποιότητα του, βάσει της τιμής του είναι ότι έχω μαζί ένα ΜΕΓΑΛΟ Power bank με 16000mah παράλληλα, που μπορεί να με σώσει εκτός από το ότι μπορεί να με διασκεδάσει…

BlitzWolf® BW-WA3 Pro 120W bluetooth Speaker Portable Speaker Quad Drivers Deep Bass Diaphragm EQ Stereo RGB Light TWS 16000mAh Power Bank Outdoors Wireless Speaker σε τιμή;;; 83€ κομπλέ με τα μεταφορικά από το Banggood με κουπόνι BGRANVWA3P και με ασφαλή κανένα τελωνείο μέθοδο αποστολής Banggood Priority Shipping
Link: https://bit.ly/3Q08SDg

ΠΡΟΣΟΧΗ

Mini οδηγίες για σωστή παραγγελία.
α) Κάνεις αντιγραφή το κουπόνι (εάν υπάρχει).
β) Πατάς το link.
γ) Επιλέγεις χρώμα, αποθήκη κτλ
δ) Πατάς buy now
ε) Βάζεις κουπόνι (Αν υπάρχει) και πατάς apply
στ) Σβήνεις shipping insurance (αν πληρώνεις με paypal δεν χρειάζεται) και ότι άλλη χαζομάρα σου βάζει εκεί πέρα
ζ) Τσεκάρεις να έχει μέθοδο αποστολής Banggood Express ή EU Priority Line από Κίνα (από Ευρώπη βάζεις ότι
θέλεις, άρα το φθηνότερο)
η) Πατάς place order και πληρώνεις

 

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

1. Μικρό αλλά Δυνατό
Είναι πολύ μικρότερο σε σύγκριση με άλλα αντίστοιχα στα 120W. Με το λουράκι, είναι εύκολο να το μεταφέρετε. Αν και είναι μικρό, είναι εξαιρετικά δυνατό και είναι ιδανικό για να ανεβάσει την ατμόσφαιρα στο πάρτι. Επιπλέον, δεν παραμορφώνει σε υψηλές εντάσεις, γι’ αυτό διασκεδάστε με εξαιρετική απόδοση ήχου!

2. Ήχος 360° 
Με διπλό διάφραγμα και μικρά ηχεία σε κάθε πλευρά, μπορείτε πάντα να αισθάνεστε την τρισδιάστατη μουσική παντού όπου κι αν βρίσκεστε. Για πιο ζωντανό ΄ήχο 360 μοιρών, συνδυάστε δύο ηχεία μαζί και θα εκπλαγείτε από το ισχυρό στερεοφωνικό surround 240 W. Κλείστε τα μάτια σας και νιώθετε σαν στο live.

3. 3 λειτουργίες EQ
Το WA3 PRO έχει 3 διαφορετικές λειτουργίες για διαφορετικές ανάγκες. Για τους λάτρεις της ροκ μουσικής, η λειτουργία “Heavy Bass”.  Το “Vocal Mode” μπορεί να το κάνει πιο καθαρό τον ήχο σε ταινίες και ότι έχει σχέση με την ομιλία. Και η “Τυπική λειτουργία” είναι κατάλληλη για εσάς σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις.

4. Καμία δεύτερη επιλογή για εξωτερικούς χώρους
Εύκολη μεταφορά με το λουράκι, παντού. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα μοντέρνο αντικείμενο που είναι στην πραγματικότητα ένα ηχείο μουσικής;
Μην ανησυχείτε πλέον για το πιτσίλισμα δίπλα στην πισίνα ή την ξαφνική βροχή, καθώς έχει πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης IPX5.
Το Power bank είναι απαραίτητο για εξωτερικούς χώρους, αλλά με το WA3 pro, του οποίου η χωρητικότητα μπαταρίας φτάνει τα 16000 mAh, δεν χρειάζεται να φέρετε άλλη. Σε γενικές γραμμές, τίποτα δεν είναι καλύτερο από ένα φορητό, δυνατό και αδιάβροχο ηχείο που μπορεί επίσης να είναι τεράστιο power bank, ειδικά για εξωτερικούς χώρους.

5. Καταπληκτικό lightshow
Το ενσωματωμένο εφέ φωτός RGB που “παίζει” με τον ρυθμό της μουσικής. Απλώς απολαύστε τη σύγκρουση του φωτός και της μουσικής σε ένα μόνο ηχείο μουσικής!

Γενικά, το WA3 PRO είναι ένα εξαιρετικό ηχείο που δεν πρέπει να χάσετε! Πάρτε το και προσκαλέστε τους φίλους σας να απολαύσουν κάθε στιγμή  μουσική.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο